2777
2789
عنوان

از این ک طلاق گرفتم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 9537 بازدید | 103 پست
آره چون درخاست از طرف من بود قاضی گفت باید همه چیزو ببخشی که توافقی طلاق بگیریید اگ دنبال مهریه و نف ...

ایکاش درخواست مهریه اینا میکردی

طول می‌کشید شاید تو هم اونموقع نظرت عوض میشد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

از این زورم میاد که من مهریه م و جهزیه مو بخشیدم.گفت اگ میخای طلاقت بدم حق نداری هیچی از وسایل خونه ...

تقصیر خودت بوده بخشیدی...انشاءالله به حق خانم ام البنین همون خونه روی سر خودشو زنش خراب بشه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا مهریه هم حتما حتما سکه بزن نه پول یا هیچی. درسته که میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ولی خب یه جو ...

عزیزم من ازدواج کردم

همونم گفتم پنج ماه قهرم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اسی زانوی غم بغل نگیر...به گذشته فکر نکن فقط سعی کن شرایط تو تغییر بده اول سعی کن سرکار بری ..قحط مرد و شوهر که نیست...سرکار بری با کلی همکار آشنا میشی موردای خوب سراغت میاد تا میتونی ب خودت و تیپت برس و شاد باش و خوش بگذرون بهت قول میدم خوشبختی سراغت میاد واقعا شادی شادی میاره

ببین این ادم تو اون رابطه نمیمونه اگرم بمونه بدون به زور چون اصلا منطقی نیست رابطه اشون مشکل داشت ...

من میگم دختره وقتی میدونست من هنوز زنشم هنوز اسمم تو شناسنامشه چطور به خودش اجازه داد بله بگه.شاید یک درصد من میخاستم برگردم

نه به اون صورت کلا منظورش اینه خودم برگردم که منت بزاره حالا ایکاش بگه میام دم در دنبالت.... دلم ...

بگ خودت اوردی گذاشتیم 

خودتم بیا درم در ببرم 

اینو بگو ببین چی میگه 

اجی میگما اگ امروز شوهرم شکایتمون کرده باشع کی پیامش برام میاد کی من مطلع میشم 

کسی میدونه؟؟؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
حالا گذشته ولی از مهریه که بگذریم چطور خانوادت راضی شدن از جهازت بگذرن برات ناراحت شدم اسی ان شا الل ...

خونوادم تا دقیقه ی ۹۰ میگفتن برگرد سر زندگیت اما من خیلی لجبازی کردم.نمیدونی مامانم با چه سختی جهزیه رو خرید.الان بغض کردم دارم میمیرم

بگ خودت اوردی گذاشتیم  خودتم بیا درم در ببرم  اینو بگو ببین چی میگه   ا ...

اره این سری پیام داد،میگم بهش

البته رفت تا بیست روز دیگه🤪

کم پیام پیام کن

به خدا شکایت نمیکنه...

آره چون درخاست از طرف من بود قاضی گفت باید همه چیزو ببخشی که توافقی طلاق بگیریید اگ دنبال مهریه و نف ...

همسر سابق منم خیلی ناتو بود

خودش خاست ک جدا بشیم

ولی تو تمام مراحل دادگاه و تو جمع خانواده ها میگف من میخامش خودش نمیخاد.

بعد همش تو تنهاییمون میگف تورو خدا یهو پشیمون نشیا

بزار جدا شیم.

در صورتی ک من از همون روزی ک بم گف بیا جدا شیم دیگه کلا از زندگی قطع امید کردم و مصمم رفتم برای طلاق

چون هم خیانت میکرد و هم دوسم نداشت و اون زندگی؛زندگی نبود

هرچند همه کاسه کوزه ها اولش سر من شکست،ولی از ی ماه بعدطلاق بارها و بارها سوتی هایی داد و دوس دختراش لو رفت و بقیه فهمیدن چ خبر بوده.

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
اره این سری پیام داد،میگم بهش البته رفت تا بیست روز دیگه🤪 کم پیام پیام کن به خدا شکایت نمیکنه...

حدس میزنم رفتع شکایت کرده 

اخه دیشبی زنگ شوهر خواهرم زد جوابش نداد 

فک کنم خواس تهدید اینا کنه که اره تو دخالت کردی و کارم خراب کردی . و...

اونم جواب نداد 

حدس میزنم  رفته 

به نظرت اگ رف پیام ابلاغیه کی میرسه بع دستم 

دو روز بعد سه روز بعد 

تو نمیدونی؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤