2777
2789
عنوان

از این ک طلاق گرفتم پشیمونم

9517 بازدید | 103 پست

بچه ها من سال ۹۸ عقد کردم سال ۹۹ ازدواج کردم سال ۱۴۰۰ طلاق گرفتم انقدددد این اتفاقا پشت سرهم و یهویی اتفاق افتاد اصلا نفهمیدم چی شد اصلا

من و شوهرم کلا باهم نساختیم ولی الان ک خوب فکر میکنم درکل شوهرم آدم بدی نبود چند روزه پشیمونی مثل خوره افتاده به جونم همش حسرت میخورم.شوهرم یه هفته بعد طلاقمون عقد کرد بعدشم عروسی الانم یه پسر داره😑

توروخدا سرزنشم نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم واسه دلت عزیزم

سخته خیلی

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خو خودت خواستی دیگه 

پای عواقبش وایسا 

بیخیال گذشته شو الان ب آینده فک کن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

پشیمون نباش شوهرت حتما از قبل اونو زیرسر داشته وگرنه یه هفته بعد طلاق امکان نداره عقد کنه 

اشنایت با من=فعلا در حال تلاش برای ساختن اینده          از جون مایه میزارم  برای خوشحالی پدر ماردم برای غرور خواهرام                                                                 حرف کسی برام اهمیت نداره (به دلایل شخصی اینجا اکانت دارم)                                                                 😂😂😂                                                                       یا علی 🤚

ی زن سالم بعد طلاق ۸سال و ی مرد سالم ۵سال حداقل نیاز به زمان داره تا دوباره آماده ازدواج بشه 

اون شوهر سابقتم به زور تو اون زندگی مونده حفظ ظاهر داره می‌کنه والا ذره ای فک نکن خوشبخته

غصه نخور بجاش از خدا بخواه بهتره اونو بهت بده 

حتما به جايي رسيدي كه اين تصميمو گرفتي 

حتما زندگي خولي نداشتي آرامش نبوده 

اگر صبر ميكردي كه خوب بوده اما الان اتفاقيه كه افتاده و تا بچه نيست خيلي مهم نيست اما اگر پاي يه طفل وسط باشه خيلي سخت ميشه از خدا بخواه اون كسي كع باهاش آرامش داري بذاره سر راهت

انشالله خدا بهت آرامش بده 

۱۰۰ تا صلوات مهمان من برای آرامش قلبت😍

بهش فکر نکن خودت را مشغول کن انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

گذشته ها گذشته 

زندگی کن، کار کن، تفریح کن، با آدم جدید آشنا شو

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن