2777
2789

یعنی نابودم تو هر مرحله ش گریه میکنم در حد مرگ

هر لحظه پشیمون میشم .. شوهرم همه چیش خوب بود ولی اعتیاد ب الکل وشیشه داشت .. زورم نرسید ترکش بدم همش خودمو مقصر میدونم وای خدا چرا انقدر سردرگمم کاش از شوهرم متنفر بودم راحت و اسوده میزدم میرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یچیزی بهت میگم گوش کن.....اصلا توخونه نوایسا برو جایی سرکار حتی ماهی یه تومن هم بهت بدن سرکار بازم خونه نوایسا...حالت بهتر میشه .نگران نباش ..این ناراحتی هاروباید بگذرونی وازشون رد بشی

خدایا فقط یه نگااااه

ههخ شیشه و الکل میزنه بعد میگی همه چیش خوب بود؟اگه توهم میزد سرتو میبرید چی

شغلش درامدش خیلی خوب بود

قیافه هیکلشو دوسداشتم

رفتارشم خوب بود اما الکل ک میخورد عوض میشد

مغزم از کار افتاده

منم مثل تو طلاق میگیرم وبیتس روزه شوهرم ب اکسس برکشته وااصلا پشیمون نیست و ن پیام ن زنگ میزنه و تصمیم ازدواجش با اکسشم گرفته منم بلاتکلیف گذاسته منم تنهای با سرزنش فامیل ها اب میشم ذره ذره

شغلش درامدش خیلی خوب بود قیافه هیکلشو دوسداشتم رفتارشم خوب بود اما الکل ک میخورد عوض میشد مغزم از کا ...

پس ازش پول میکشیدیو وقتایی ک الکل میخورد ازش دوری میکردی.ادم الکلی معمولا خیانت هم میکنه مث شوهرمن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
وای شیشه خیلی وحشتناکه، بی خیال! واسه چی ناراحت باشی؟ یه معتاد برای همیشه خوب نمیشه و بالاخره بازم ب ...

همینا نا امیدم کرد ... بردمشم کمپ ولی ۳ ماه ترک کرد بعد باز شروع کرد ... باورت میشه بیشتر از شیشه کشیدنش الکل خوردنش روانیم میکرد؟؟؟؟ وحشی میشد