2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 66 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زنگ خاله و دخترخاله ات عین سبک شدنه ها
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اره تینا بزار ب گوششون بخوره.
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
ببخشید مگه دختر خاله تون کالای تو مغازه است که قولش رو داده باشن حالابد بشه اگر برای پسرمهم بود دیگه اس ام اس چیزی نیست به نظرم خواستگاردوم بیاد محرم صفر بهانه است مگه میخوان عروسی بگیرن اصلانه زنگ بزنه نه دیگه اس ام اس بده هیچی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آش رشته سبک شدن نیس. زنگ میزنه ب مادره میگ. اونا شاید ندونن خواستگار داره ولی وقتی بفهمن زود میجنبن ی چیزی برا نشون میارن
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
ن زنگ ن اس ن حرف هیچچچچچچی تا 5روز الی 1هفته اگررررر پسره سراغشو نگرفت یعنی نمیخاد یاخوشبینانش داره باخونوادش بالا پایین میکنن و میسنجن عزیزم اینجا ایرانه پسرا ماشالله 2قورت و نیمشون باقیه همیشه
ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
پسری که الان یه پیام نمیده چه برسه به وقتی که عروسی کردن معمولا اینجورموقع ها هیجان پسرا بیشتره
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز