2821
2789
عنوان

خواستگار

675 بازدید | 66 پست
سلام ... دختر خاله ام واسش خواستگار اومده ... مادر پسره تماس گرفته گفته باهم بیشتر آشنا شن که اگه از هم خوششون اومد که بیان خواستگارى رسمى .... بعد دختر خاله ام با پسره ١ بار رفتن بیرون ، پسره گفته ، خوبه و خوش گذشت و اینا .، انشالله فرصت دوباره بشه که قرار بذاریم ... فرداش دختر خاله ام مسیج داده صحبت کردن بعد پسره زنگ زده و حرف زدن ... بعد دختر خاله ام مسیج داده حرف زدن ... ولى پسره اصلا مسیج نمى ده اگه دختر خاله ام مسیج نده ... خانواده اش هم زنگ نزده ... البته مادرش اول به خاله ام گفته بذار این محرم و صفر بگذره بعد ... حالا دختر خاله ام یه خواستگار دیگه داره ... مى گه چجورى تکلیفم رو با اینا مشخص کنم که ضایع هم نباشه که اگه نمى خوان با اون یکى آشنا شه ....
من بودم اصلااا پسیج نمیدادم. چه دلیلی داره دختر مسیج میده؟ کارش خیلی اشتباهه!
هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اونم اشنا بشه تعهدی نداره فعلا ب کسی و جز اشنایی هم کاری نمیخوان بکنن
صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
اونم بیادباهردوشون آشنابشه ببینه کدوم بهترن
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
مامان دختر خالت زنگ بزنه ب مامان پسره ک دخترم خواستگار داره. اگ اونا بفکر باشن ی اقدامی میکنن
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
2790
2823
2791
2779
2792