2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 66 پست
بگو دختر خانوم دیگه به اقا پسر پیام ندن اصلا دلیلی نداشته که اشنا بشن اینطوری باید زیر نظر خانواده اشنایی صورت میگرفت رفت و آمد میکردن الان انگار دوست شدن باهم! ولی مامان پسره اومده گفته و اجازه گرفته بذارن خواستگار دومی بیاد مقایسه کنن کسی که میاد خواستگاری با کسی که میاد حرف میزنه و میره پشت گوش میندازه خیلی فرق داره
دانی از زندگی چه میخواهم؟ من، تو باشم...تو! پای تا سر تو! زندگی گر هزار باره بود، بارِ دیگر تو...بارِ دیگر تو...!
هرچیم شرایطشون بهتر باشه خیلی بی ادب و بی نزاکت هستن مادره اومده برای پسرش دوست دختر رسمی جور کرده! بعدم زشته که دختر خانوم بهشون هی پیام بدن خیلی ضایع ست خود اقا پسر باید بخوان و خواهانشون باشن کلافه شون کنن هی پیامک بزنن نه دختر خانوم! اینارو بعدا سرکوفت میزنن به دختر خانوم
دانی از زندگی چه میخواهم؟ من، تو باشم...تو! پای تا سر تو! زندگی گر هزار باره بود، بارِ دیگر تو...بارِ دیگر تو...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگارم بیاد براشون ایرادی نداره نامزد که نیستن یا تعهدی ندارن یه صحبت بوده و تمام وقتی میبینن مشتاق نیستن یه هفته پیامک نزنه بهشون ببینن رفتارشون چیه و اصلا زنگ میزنن؟ اگه زدن که هیچی بگن بیان جلو اگه نزدن بیخیال بشن و اجازه بدن خواستگار بعدی بیاد
اونایی که خیلی رسمی میان میرن خواستگاری میکنن آخرش هزارتا حرف درست میشه حالا خاله شمابیاد خودشو کوچک کنه زنگ بزنه که تکلیف مارومشخص کنید اصلا مگه قراره دختر خاله تون حتما بگه بله یاتعهدی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من هر دو نفر از فامیل بودن ک گفتم بهتون مادرم این کارو کرد البته با هردوتاشون ب نتیجه نرسید ولی موردایی هست ک در هفته دختر خانم چندین خواستگار داره ته اشم همه ی جلسه یا۲جلسه میان و تمام ب تفاهم هم نمیرسن
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز