2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 66 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من باشم میگن بیان بعد مادرم زنگ بزنه بهشون بگه دخترم خواستگار داره چیکار میکنید؟؟؟اگه میاید ک تکلیف رو مشخص کنید اگه نه ک شما رو ب خیر ما رو بسسلامت من خودم مجردم این موارد برام پیش اومده فامیل هم بودن
بارانی جونم پسرا هم اشتباه میکنن دلیل نمیشه که ایشونم این کارو بکنه
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مامای مهربون نمیدونم والا. ولی اینجورم ک اگ خواستگار دوم بیاد بعد بشنون میگن ما ک گفته بودیم میایم و چرا ی خبر ندادین. مادر پسره هم نمیگه ک یهو نه.فوقش میگ هرجور صلاح میدونین.
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
سلما جان عضویتت مبارک خانمی
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
تینا از نظر من زنگ بزنه.
آش رشته جونم اگه دومی مورد بهتری باشه چی؟چراباید ندید گرفته شه؟بحث یه عمرررر زندگیه.باید فرصتها وموردای دیگه روهم آدم ببینه نه که خودشو متعهد موردی کنه که حتی اس هم نمیده!اینا که حتی خواستگاری رسمی روهم نرفتن ویانامزد هم که نیستن!منم گفتم سه روز صبر کنه اگه خبری نشد باهوشون تموم کنه وخواستگارجدیدو ببینه.
خیلی حرکت ضایع ست که مامان دخترِ زنگ بزنه بگه چیکار میکنید دخترم خواستگار داره!!!! خیلی!!!
اصلا این وصلت جور هم بشه بعدا به دخترِ ١٠٠ جور تیکه میندازن که خودتو انداختی
بعدم اصن دختر نباید شروع کننده باشه عزیزِ من
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز