2777
2789
من‌نمیدپنم‌کی از همزدن دست بردارم...فرم‌میگره‌میام بیشتر فرم بدم شل و‌کزه ای و سنگین میشه...کمتر میز ...

وقتی احساس کردید فرم گرفته،باید این نکات رو توش ببینید.

باید کاملا مات باشه ،از قاشق نریزه،رد پره ها روش بمونه .

اگر با طعمش مشکلی ندارید،فرم ندید ولی خب زیاد شیرین نیست،چون حالت اولیه خودش فرم داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنگینه آخه...نمیشه فرم‌ نداد و برای خامه کشی استفاده کرد..😑😑😑

من پیشنهادم اینه از خامه قنادی استفاده کنید.

چون خامه صبحانه من ندیدم به راحتی فرم بگیره و اصلا برای خامه کشی مناسب نیست

من پیشنهادم اینه از خامه قنادی استفاده کنید. چون خامه صبحانه من ندیدم به راحتی فرم بگیره و اصلا برا ...

خامه ی میهن استفاده کردم..خیلی شیرین و‌چربه....یک بار خامه ی صبحانه زو‌فرم دادم. و شیرین کردم....عالی نشد شکلش...ولی طعمش قابل مقایسه با مینارین میهن نبود....خیلی خوش طعم شد

گلم با هردستوری ک دوست دارید درست کنید هیچ مشکلی نداره،خیلی هم عالی هست،فقط روش برشته نمیشه و کمتر پ ...

من کیکم زیاد پف نمیکنه جدیدا دلیلش چیه؟

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
بکینگ پودرتون کهنه اس . دمای فر مناسب نیست . اردتون رو ۳ بار الک نمیکنید.یا از ارد قنا‌دی استفاده نم ...

بکینگ پودره اره فک کنم ..دمای فرم از ی ربع قبل میزارم رو ۱۸۰ فر نیست تستره  اردمم یبار الک میکنم 🙈  

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه