من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من پیشنهادم اینه از خامه قنادی استفاده کنید. چون خامه صبحانه من ندیدم به راحتی فرم بگیره و اصلا برا ...
خامه ی میهن استفاده کردم..خیلی شیرین وچربه....یک بار خامه ی صبحانه زوفرم دادم. و شیرین کردم....عالی نشد شکلش...ولی طعمش قابل مقایسه با مینارین میهن نبود....خیلی خوش طعم شد
گلم با هردستوری ک دوست دارید درست کنید هیچ مشکلی نداره،خیلی هم عالی هست،فقط روش برشته نمیشه و کمتر پ ...
من کیکم زیاد پف نمیکنه جدیدا دلیلش چیه؟
کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
بکینگ پودرتون کهنه اس . دمای فر مناسب نیست . اردتون رو ۳ بار الک نمیکنید.یا از ارد قنادی استفاده نم ...
بکینگ پودره اره فک کنم ..دمای فرم از ی ربع قبل میزارم رو ۱۸۰ فر نیست تستره اردمم یبار الک میکنم 🙈
کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه