افسردگی داری، آسنترا در مواردی افکار آسیب زدن به خود رو تشدید میکنه بجاش از فلوکستین استفاده میکنیم هرچند من بعید بدونم اختلال تو پانیک باشه باید تست scl90 و افسردگی بک بدی و اگر لازم باشه رورشاخ
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه. مگر اینکه شرایط بازی براش فراهم کنم مثلا قایق درست کردم. رفت تو تشت انداخت و بازی کرد باهاش.&nbs ...
دنیای مجازی حتی ما بزرگارو از زندگی میندازه چ برسه بچها..الان پسرت عشقش شده گوشی و بازیهای سالم و طبیعی رو گذاشته کنار.ولی خب بازم آنچنان چیز خاصی نیست مثلا اوتیسم اینا.سعی کن ببریش پارک و بازیهای سالم داشته باشه
دنیای مجازی حتی ما بزرگارو از زندگی میندازه چ برسه بچها..الان پسرت عشقش شده گوشی و بازیهای سالم و ط ...
جوری بود ک دیگه دلش نمیخواست بره بیرون و با بچه ها بازی کنه. رفته بودیم دریا با پسر خاله ش بازی میکرد تا ی بچه دیگه بهشون اضافه شد خودشو کشید کنار از بازی. و جدا برا خودش جست و خیز میکرد. میگفتم چرا نمیری بازی میگفت دوست من نیستن. منم خیلی میترسیدم چرا تو بازی گروهی نمیره.