2777
2789
دکتر داده بهم.ولی هنوز نمیخورم

افسردگی داری، آسنترا در مواردی افکار آسیب زدن به خود رو تشدید میکنه بجاش از فلوکستین استفاده می‌کنیم هرچند من بعید بدونم اختلال تو پانیک باشه باید تست scl90 و افسردگی بک بدی و اگر لازم باشه رورشاخ

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،رزیدنت اعصاب و روان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. مگر اینکه شرایط بازی براش فراهم کنم مثلا قایق درست کردم. رفت تو تشت انداخت و بازی کرد باهاش.&nbs ...

دنیای مجازی حتی ما بزرگارو از زندگی میندازه چ برسه بچها..الان پسرت عشقش شده گوشی و بازی‌های سالم و طبیعی رو گذاشته کنار.ولی خب بازم آنچنان چیز خاصی نیست مثلا اوتیسم اینا.سعی کن ببریش پارک و بازی‌های سالم داشته باشه

منم دلم برا زندگی قبلی پسرم تنگ شده پسر شاد و اجتماعی بود. اما با بارداری و زایمان من تغییر کرده. یع ...

اره حساس نباش.روند طبیعی داره پسرت.اوتیسم درکار نیست

بیشتر اوتیسم حرکات تکراری و اختلال تو ارتباطات کلامی و غیر کلامیه

اینکه همش راه می‌ره و میدوه و خیال پردازی می‌کنه حرکات تکراری نیست؟؟ 

چند روزه سعی میکنم انقد سرگرمش کنم که خیال پردازی نکنه. 

خیلی سوال می‌پرسه بخصوص از حیوانات. از دریا. و تخیل پردازی می‌کنه 

پانیک باعث سکته میشه. من گاهی فکر میکردم انقد ب مغزم فشار میاد ک سکته میکنم 

بله شما هم بهتره برای وسواس و پانیک روانشناس مراجعه کنید

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،رزیدنت اعصاب و روان
افسردگی داری، آسنترا در مواردی افکار آسیب زدن به خود رو تشدید میکنه بجاش از فلوکستین استفاده می‌کنیم ...

پروازک رو ی مدت کوتاههههه مصرف میکردم.خیلی قبلترا

دنیای مجازی حتی ما بزرگارو از زندگی میندازه چ برسه بچها..الان پسرت عشقش شده گوشی و بازی‌های سالم و ط ...

جوری بود ک دیگه دلش نمی‌خواست بره بیرون و با بچه ها بازی کنه. رفته بودیم دریا با پسر خاله ش بازی میکرد تا ی بچه دیگه بهشون اضافه شد خودشو کشید کنار از بازی. و جدا برا خودش جست و خیز میکرد. میگفتم چرا نمیری بازی می‌گفت دوست من نیستن. منم خیلی میترسیدم چرا تو بازی گروهی نمیره. 

میخوام برم سفر همش ت ذهنم این تکرار میشه ک میمیری نمیری خدا لعنت کنه پانیکو 

من همین دو ساعت پیش حمله مانیک داشتم

رفتم قرص نوشتن ضربانم رفته بالا

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر