2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم 

رشته طراحی دوخت البته 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دانشگاه دولتی فنی حرفه ای خوندی ؟؟ 

من دبیرستان بودم 

دانشگاه نرفتم عزیزم 

اما دوستام دانشگاه دولتی رفتن یسریاشون کنکور دادن رفتن یه رشتع ی فنی دیگه بعضی ها هم با شرط معدل همون رشته خودمونو تو دانشگاه دولتی ادامه دادن

دیگه زن مهرداد نیستم💔
من دبیرستان بودم  دانشگاه نرفتم عزیزم  اما دوستام دانشگاه دولتی رفتن یسریاشون کنکور دادن ...

خب منم با شرط معدل میخوام رشته خودمو ادامه بدم دانشگاه 

ولی انگار که میگن دانشگاه های فنی حرفه ای ۶ سال زمان میبره تا لیسانس بدن نمد نمیخوام انقد زمان ببره 

دانشگاه رفتی فنی حرفه ای ؟؟ میگن انگار اگه دانشگاه فنی حرفه اب بخوای بری ۶ سال لیسانس زمان میبره&nbs ...

رفتم دانشگاه دولتی عزیزم شیش سال برای من طول نکشید 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من بودم دانشگاهم رفتم چطور؟

دانشگاه  دولتی فنی حرفه ای رفتی ؟؟ چند سال زمان برد لیسانی لگیری اخه میگن اگ بخواید دانشگاه دولتی فنی برید انگار باید ۶ سال زمان ببره  من نمبخوام انقد طول بکشه 😭💔

دانشگاه رفتی فنی حرفه ای ؟؟ میگن انگار اگه دانشگاه فنی حرفه اب بخوای بری ۶ سال لیسانس زمان میبره&nbs ...

اره دیگه اول یه دوسال میخونی واسه کاردانی بعد کاردانیو گرفتی ۴ سال میخونی واسه لیسانس ولی عوض زمان ما رشته های ریاضی و تجربی و اینا یک سال بیشتر درس میخوندن اسمشو یادم رفته یه جیزی میگفتن اون سال اخریو بعد مستقیم میرفتن واسه لیسانس