2777
2789
عنوان

بچه ها من مشکلی دارم بنظرتون

169 بازدید | 24 پست

دوست پسر و شوهر ندارم

ولی قبلن مثلا پارسال اینا با چن نفر بمدت یکماه دوست بودم..._خودشون رفتن...

خیلی توجه میکردم همیشه انلاین بودم زنگ میردم و..

همیشه براشون وقت حضوری مجازی میذاشتم جوری ک اونا وقت اومدن و پیام دادن ندلشتن

بدون اینکه اون چهار پنج قرار هزار تومنم خرج کنن من بودم و هیچی نمیخاستم

یعنی بغل بوس بود پنج قرار نهایت ی شاخه گل ارزون یا دلستر فکر کن طرف خریده همین

موندم چجوری کافع رستوران گرونو.. کادو گرون یادم بدید

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

یکی یاد داد به منم بگو💔😅

توهم مث منی؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم مث منی؟

بد تر😂😂

دوست پسر ندارم.

ولی باشم همچین چیزی نیس

زهی خیال باطل

اگه درست گفته باشم😂💔

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

خیلی دم دستی هستی و اصلا اجازه نمیدی پسری برات بجنگه یا بخواد به دستت بیاره

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
چندسالته عزیزم؟اونایی که باهاشون بودی چندسالشون بود ؟

من 17

اون ها از20تا30و.. بودن

چجوری اینجوری نباشم یعنی

برا همینه سریع میرن؟

بد تر😂😂دوست پسر ندارم.ولی باشم همچین چیزی نیسزهی خیال باطل اگه درست گفته باشم😂💔

خوبه ک نداری

چجوری اینجوری نباشم یعنی

ببین از من که یه رابطه یه ساله رو تموم کردم میگم

هیچ وقت صدتو برای یک پسر نزار

دستشو محکم نگیر

به بودنش دل خوش نکن

روش حساب باز نکن

اونم چی؟؟؟؟دوس پسر

توی این دوره زمونه شوهر آدم مورد اعتماد نیست چه برسه به دوست پسر

ببین توقع هرچیزی رو ازش داشته باش پر توقع باش

ناز داشته باش

دم دست نباش

برای بدست آوردنت بزار تلاش کنند سریع نرو سمتش

بزار بدونن دست نیافتنی ای.

من از وقتی که اینارو فهمیدم متوجه شدم که توی این دنیای کثیف هیچ کس لیاقت وفاداری منو نداره کات کردم تا با خودم باشم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

چجوری اینجوری نباشم یعنی

فکر میکنم در روابطتون شما خیلی بیشتر اهمیت میدادین به پارتنرتون تا اون به شما ، شما باید ارزش خودتون رو اول بدونید و بعد نشون بدید که ارزشمندین ، مثلا اگه یک دفعه ای زنگ بزنه و بگه بیا بریم بیرون بدون هماهنگی قبلی ، باید نشون بدید وقتتون هم با ارزش هست و باید از قبل باهاتون هماهنگ میکرد ، میتونید بگید امروز من برنامم پر هست و .. حتی اگر کاری نداشته باشید ، اون وقت متوجه میشه که شما برای خودتون و زمانتون اهمیت میدید

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
ببین از من که یه رابطه یه ساله رو تموم کردم میگم هیچ وقت صدتو برای یک پسر نزاردستشو محکم نگیر به بود ...

یعنی مثلا ی پسر خوب پیداشد تا یکماه بغلش نکنم؟ اینجوری

یامثلا انلاین کم بشم

یعنی بگم خرج کن؟؟ و نکرد کات کنم؟

برا همینه سریع میرن؟

اینکه سریع میرن به شما هم مربوط میشه ، تا حالا قبل شروع رابطه از خودتون پرسیدید که هدفم چیه از این ارتباط ؟ یک رابطه کوتاه مدت میخوام برای تفریح و.. یا میخوام ازدواج کنم و رابطه طولانی برام مهم تر هست و بعد بر اساس هدفتون باید فرد مناسبی رو انتخاب کنید

فکر میکنم در روابطتون شما خیلی بیشتر اهمیت میدادین به پارتنرتون تا اون به شما ، شما باید ارزش خودتون ...

ولی من همون لحظه رفتم چون منتظر بودم برم باهاش

من کمبود عاطفی کمبود دارم از پدر سر همونه

ولی خب بچه بودم رایگان و سریع میرفتم بی پول و توقع و.. راجت ولم میکردن البته یکی دوتا مدت کم بیشتر نبود ولی خب..

الان ک بزرگ شدم می خوام بدونم چجوری بفهمونم باید کادو بخره خرج کنه؟