2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری و خونریزی😭😢

5012 بازدید | 74 پست

سلام

امروز صبح رفتم دستشویی ترشحات تیره قهوه ای مانند خون از رحمم خارج شد ،هفته پنجمم کمر و پاهامم درد میکنه،یعنی سقط شده؟! الان برم دکتر یا ن چی کار کنم ؟ برای شنبه نوبت دکتر داشتم😭شوهرم میگه تا شنبه صبر کن

اصلا صبرنکن برو دکتر تا سونو بنویسه و شیاف

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو امروز

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

وا شنبه چیه 

سریع برو دکتر 

اگر نمیدونی کجا بری برو بیمارستان بخش زنان

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

هیچی نمیشه منم اینجوری بودم و نی نی الان کنارم خوابیده

اما حتما حتما برو دکتر

چون باید شیاف استفاده کنی و استراحت در غیر این صورت با توجه به هفته بارداریت خطرناکه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

نه عزیزم این رنگ ترشح نشانه بارداریه اصلا نترس

فقط زمانی بترس ک خونریزیت مکرر و زیاد باشه وقتی درخد لکس اصلا نمیخواد بترسی طبیعیه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه عزیزم این رنگ ترشح نشانه بارداریه اصلا نترس فقط زمانی بترس ک خونریزیت مکرر و زیاد باشه وقتی درخد ...

سابقه سقط دارم ،الانم لک ها تیره زیادی بوداطراف رحمم

من سابقه سقط دارم،شوهرم واریکوسل داشت

انشالله برات میمونه

اما دکتر رو برو

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم