2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری و خونریزی😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5012 بازدید | 74 پست
من سابقه سقط دارم،شوهرم واریکوسل داشت

شما هفته های اول تامیتونی کارنکن بیشتراز ده دقیقه نباید راه بری نباید زیاد کارکنی و جنب و جوش کنی 

جنین ب رحم منتقل میشه و باید لانه گزینی کنه جاش ثابتو محکم نیست سه ماهه اول اصلا نباید بخودت فشار بیاری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کیدونی دکترت کدوم بیمارستاناس بلوک زایمان هم بری سریع کارت انجام میدن 

نه بلوک زایمان خیلی بده

دقیقا تو هفته ۵ و ۶ خونریزی کردم 

دکترم نبود رفتم بیمارستان چند تا ماما ببخشید که هیچی حالیشون نبود اومدن و شرح حال پرسیدن و ... آخرش هم گفتن احتمالا سقط شده 😐😐😐😐 ینی من تا عصری که دکتر بیاد مردم و زنده شدم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
سابقه سقط دارم ،الانم لک ها تیره زیادی بوداطراف رحمم

لکت زیاد بود یا کم اولین بارته لک داری یا بازم داشتی

تامیتونی استراحت کن و ادرارو مدفوفتو. ابدا نگه ندار از گردوخاک دوری کن اگ دیدی باز لک داری برو دکتر

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

شما هفته های اول تامیتونی کارکن بیشتراز ده دقیقه نباید راه بری نباید زیاد کارکنی و جنب و جوش کنی&nbs ...

دیشب بخواطر ویار خیلی حالم بد بود ی ساعت راه رفتم ،خیلی هم استفراغ کردم،و آشپزی هم کردم

منم با توجه ب تاریخ پری هفت هفته تموم شدم از دیروز لکه بینی داشتم و خون دیدم.رفتم سونو گفت خیلی کوچیک ۶میلی متر نوشته فک کنم.هنوز سنش خیلی کوچیک ن؟

دکترنشون دادم گفت دوهفته صبرکن شایدبمونه. شایدبیفته.شیاف داد.

الانم باز خون دیدم.کمرم خیلی دردگرفته

بنظرتون میفته؟🥺

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

لکت زیاد بود یا کم اولین بارته لک داری یا بازم داشتی تامیتونی استراحت کن و ادرارو مدفوفتو. ابدا نگه ...

آره زیاد بود اطراف رحمم یه عالمه ترشح قهوه ای بود

منم با توجه ب تاریخ پری هفت هفته تموم شدم از دیروز لکه بینی داشتم و خون دیدم.رفتم سونو گفت خیلی کوچی ...

چقدر بد منم یبار سابقه سقط دارم الآنم دوباره اینجوری شد ،خیلی حالم بده خیلی سخته انشالله خدا نگه داره

تو سونو دیدی؟

واسه من سونو هم نوشته ک بتا و سونو مجدد چندهفته دیگه تکرار بشه

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

دیشب بخواطر ویار خیلی حالم بد بود ی ساعت راه رفتم ،خیلی هم استفراغ کردم،و آشپزی هم کردم

نه گلم ببین اگ نمیتونی بگو یکی بیاد کمکت کنه 

هفته های اول خطرناک ترین و حساس ترین دورس ک ورزش های سنگین  رو منع کردن مخصوصا ک شما سابقه سقط داری تامیتونی استراحت کن 

دیگه هم یساعت راه نرو  

مکمل بارداری حتما باید بخوری

چقدر بد منم یبار سابقه سقط دارم الآنم دوباره اینجوری شد ،خیلی حالم بده خیلی سخته انشالله خدا نگه دار ...

انشالله برات میمونه گلم نگران نباش ب خدا توکل کن

من دیروز و دیشب کلی گریه کردم روز تولد امام رضا بی بی مثبت شد فک نمیکردم ازم پس بگیره😭🥺

با توجه ب هفته ام رشد جنین من کمه احتمال افتادنش بیشتره تو هنوز خیلی وقت داری نگران نباش فقط باید استراحت کنیم

منم با توجه ب تاریخ پری هفت هفته تموم شدم از دیروز لکه بینی داشتم و خون دیدم.رفتم سونو گفت خیلی کوچی ...

ان شاالله خدابرات نگهش داره اصلا فشار بخودت نیار چیز سنگین بر ندار لباس بادستت نشور خیلی استراحت کن کار میکنی درحد ظرف شستن و غذا پختن لابلا مرتب بیا استراحت کن

خب پس برو پیش یه ماما عالی احتمالا زیادبخودت فشار آوردی 

حالت تهوع بیشتراز چی داری

چقدر بد که اینقدر تجربه های سختی داشتید 

من تجربه بیمارستان گاندی و مهر و عرفان دارم 

شرح حال میگیرن و معاینات اولیه و بعد هم تماس با دکتر و انجام دستورات ایشون

نه هیچ کار اضافه ای

ان شاالله خدابرات نگهش داره اصلا فشار بخودت نیار چیز سنگین بر ندار لباس بادستت نشور خیلی استراحت کن ...

مرسی مهربونم انشالله هرچی یه هر چی میخوای برسی🌹🌹

ازصبح خیلی کمرم درد گرفته.بازم خون دیدم.نمیدونم چی میخواد بشه