2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری و خونریزی😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5012 بازدید | 74 پست
مرسی مهربونم انشالله هرچی یه هر چی میخوای برسی🌹🌹 ازصبح خیلی کمرم درد گرفته.بازم خون دیدم.نمیدو ...

قربونت عزیزدلم همچنین 

چکار کردی بخونریزی افتادی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مرسی مهربونم انشالله هرچی یه هر چی میخوای برسی🌹🌹 ازصبح خیلی کمرم درد گرفته.بازم خون دیدم.نمیدو ...

فشار اوردی بخودت آره؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار اوردی بخودت آره؟

نه والا کارای همیشه و عادی اتفاقا خیلی بیشتر مراقبم.

فقط دیشب یکم کنجد رو نون بود خوردم بنظرت ممکنه تاثیرداشت باشه؟

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

خب پس برو پیش یه ماما عالی احتمالا زیادبخودت فشار آوردی  حالت تهوع بیشتراز چی داری

ارثی است مامانمم حالت تهوع داشته،من شوهرم واریکوسل داشته،دیروز خیلی آروم نزدیکی داشتیم ولی مایع منی رو داخل رحمم نریخت

نه والا کارای همیشه و عادی اتفاقا خیلی بیشتر مراقبم. فقط دیشب یکم کنجد رو نون بود خوردم بنظرت ممکنه ...

وای کنجد ضرر داره دیگه نخوریا

وای کنجد ضرر داره دیگه نخوریا

نه نمیخورم‌.همینم ک میگم شاید ۲۰تادونه بشه ک رو نون بود شایدم کمتر

خیلی کمرم دردمیکنه🥴😭

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

نه والا کارای همیشه و عادی اتفاقا خیلی بیشتر مراقبم. فقط دیشب یکم کنجد رو نون بود خوردم بنظرت ممکنه ...

ببین چیزایی ک ضرر داره توبارداریو میگم رعایت کن 

هلو بدون پوست میخوری و قشنگ میشوری بخاطر سم پاشی هلو ضرر داره اگ از جای مطمعن میگیری ک بدون سم پاشی باشه میتونی بخوری

اناناس و موز توسه ماهه اول نخور 

ازخوردن چای و دمنوش گیاهی و عرق گیاهی توسه ماهه اول هذر کن 

جعفری نباید بخوری

کنجد پودر سیر زیره سبز دارچین گزنه زعفران گل گاور زبان زرشک شنبلیله رازیانه اصلا نباید بخوری

تخم مرغ نیم و گوشت نیم پز اصلا نخور مطمعن شو کاملا پخته شده باشه

شیرو لبنیات فقط پاستوریزه میخوری محلی اصلا مصرف نمیکنی

ارثی است مامانمم حالت تهوع داشته،من شوهرم واریکوسل داشته،دیروز خیلی آروم نزدیکی داشتیم ولی مایع منی ...

نه بخاطر خونریزیت میگم برو چکاپ کنه میگی زیادبود

ببین چیزایی ک ضرر داره توبارداریو میگم رعایت کن  هلو بدون پوست میخوری و قشنگ میشوری بخاطر سم پ ...

هلو با پوست خوردم😐

پدرشوهرم گاوداری شیرو ماستمون از اوناست.اگه شیر خیلی بجوشونم خوب نمیشه؟حتما پاستوریزه بخرم یعنی؟

نه نمیخورم‌.همینم ک میگم شاید ۲۰تادونه بشه ک رو نون بود شایدم کمتر خیلی کمرم دردمیکنه🥴😭

استراحت کن استراحت برات عالیه بخودت برس مویز بخور پرتقال بخور سیب بخور توت فرنگی بخور دانه ومغزیجات بیشتر از ده تا دونه روزی نخور 

تقویت کن خودتو 

استراحت کن استراحت برات عالیه بخودت برس مویز بخور پرتقال بخور سیب بخور توت فرنگی بخور دانه ومغزیجات ...

باشه عزیزم مرسی ک راهنماییم میکنی 

انشالله بهترین ها سرراهت قرار بگیره🙏🙏

هلو با پوست خوردم😐 پدرشوهرم گاوداری شیرو ماستمون از اوناست.اگه شیر خیلی بجوشونم خوب نمیشه؟حتما ...

اره بخاطر آلودگی ک یعده رعایت نمیکنن نخور بچت چیزیش نشه

اره گلم تازه هف هفتم شده

عزیززززم🤩🤩

مبارک باشه 

انشالله بسلامتی و دلخوشی بگذرونی و نی نی بغل بگیری😍🥰

موعدت کی بود؟