2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری و خونریزی😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5012 بازدید | 74 پست
گوسفند بهتره از جای معتبر بخر که سرت کلاه نذارن بعضیا روغن جامد توش قاطی،میکنن اونا بدرد نمیخوره رو ...

مرسی عزیززززم واقعا ممنونم ازت 

خیلی خوشحالم ک باهات اشنا شدم🌹🌹🌹🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

مرسی عزیززززم واقعا ممنونم ازت  خیلی خوشحالم ک باهات اشنا شدم🌹🌹🌹🙏

خواهش میکنم خواهر گلم منم خیلی خوشحال شدم از آشناییت جانم

برات آیت الکرسی خوندم الهی خداحافظ تووبچت باشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نمی‌دونم کجا برم،مطب ساعتای ۸ شب نوبت می رسه،شهر کوچیکه

اسی برای توام آیت الکرسی خوندم الهی خداقبول کنه دعامو

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خواهش میکنم خواهر گلم منم خیلی خوشحال شدم از آشناییت جانم برات آیت الکرسی خوندم الهی خداحافظ تووبچت ...

🌹🌹🌺

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶1/6۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

الهی آمین ممنون😭😢

عزیزمی دیگه جوش نزن استرسم بخودت راه نده متوجه شدی دوره حساسه خودتو کنترل کن جانم

ی قربانی کن برای بارداریت ان شاالله بچت چیزی نمیشه تا آخربارداری بسلامتی رد میکنی خروس یا گوسفند باشه ابگوشت کنین بدین دوروبریا بخورن 

دعا زیاد بخون موقع خوندن ذکر دستتو بذار روشکمت ذکر بخون انرژی مثبتش ب بچه منتقل بشه

الهی آمین ممنون😭😢

شما سونو انجام دادی؟

تو سونو دیده شده؟

شما سونو انجام دادی؟ تو سونو دیده شده؟

آره رفتم سونو گفت هم‌اکنون ساب کوریونیک به ابعاد ۲۲*8 داری ،لخته خون اطراف جنین 25 درصد ،شیاف داده مصرف کنم

آره رفتم سونو گفت هم‌اکنون ساب کوریونیک به ابعاد ۲۲*8 داری ،لخته خون اطراف جنین 25 درصد ،شیاف داده م ...

انشالله ک خیره عزیزم ب امید خدا مشکلی پیش نمیاد🙏🙏

استراحت کن و استرس ب خودت نده

سلام عزیزم  خیلی وقته گذشته بچتو مونده ان شاء الله؟

سلام عزیزم 

بله الان هفته ۳۰ هستم فعلا یه ماهی است مشکل خاصی ندارم ولی استراحتم بیشتر وقتا 

تو بارداریم سه بار هماتوم تشکیل شده و خونریزیم به خاطر اون بود که خداروشکر رفع شد هر سه لخته خون ..‌.

تاهفته ۲۷ شیاف پروژسترون  مصرف کردم و‌ یه امپول پروژسترون زدم...

الانم قرص اسپرین میخورم جلوگیری از سقط 

سلام عزیزم  بله الان هفته ۳۰ هستم فعلا یه ماهی است مشکل خاصی ندارم ولی استراحتم بیشتر وقتا&nbs ...

خب خداروشکر واقعا خوشحال شدم

من 5 هفته هستم تا حالا دوباره خونریزی کردم شیاف استفاده می‌کردم که دیروز زایشگاه گفت چون تو سونو ضربان قلب نداشت شیاف استفاده نکن دوهفته صبرکن سونو رو تکرار کن بعد اگه ضربان قلب داشت شیاف بزار اینجوری اگه بخواد سقط بشه اذیت میشی

منم توکل کردم به خدا

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم