2777
2789
عنوان

ایتا خواهرمو هک کردم چطور فهمید ؟ ...

2448 بازدید | 42 پست

سلام 

من ایتا خواهر کوچیکمو هک کردم بعد ی روز زود فهمید و نشست های فعالشو بست 

قبلنم ایتا خواهر بزرگمو هک کرده بودم اونم در عرض ی روز فهمید 

با اینکه برا هردوتاشونم اصلا تو صفحشون نمیرفتم فقط پیامای بالای صفحه ام میومد 

چجوری فهمیدن برام سواله 

قضاوت نکنید میدونم نباید اینکارو میکردم اما دلیل داشت دلیل حیاتی کاری ام نداشتم به کارشون 

اما واقعا نمیدونم از چه نشونه هایی فهمیدن ، نمیتونمم بپرسم 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

😐😐koskholl

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا منو هک کن ببینم راست میگی😊

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

خودشون حساسن هرچندوقت یبار نشست های فعالشون رو چک میکنن اونجا میاد که فلان مدل گوشی وارد حریم...شد و اونا غیرفعال میکنن...من خودمم مرتب چک میکنم 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
از راه دور نمیشه بعدم لازم ندارم که

اخه منم میتونم شماره خواهرمو بزنم بعد کد رو از رو گوشیش بردارم اسم این کار هک کردن نیست🤣 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
خب وقتی ایتا رو روی یه گوشی دیگه نصب کنی، برخی از شماره های ذخیره شده توی گوشی خودت هم میره توی مخاط ...

همگام سازی مخاطبین رو تیک نزدم 

اخه منم میتونم شماره خواهرمو بزنم بعد کد رو از رو گوشیش بردارم اسم این کار هک کردن نیست🤣 

میدونم 

اما من مجبور بودم 

و اون شماررم پاک کردم 

برام سواله در عرض ی روز فهمید