belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1847 عنوان اونایی که کامپوزیت کردن میشه بیان 496 بازدید | 17 پست فک میاد جلوتر؟ تو حرف زدن هم تاثیر میذاره؟ آه اگر آزادی سرودی میخواند... 1402/03/24 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastillam عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3606 اولاش اره ،س هارو یجوری میگی🥴😂 اگر به عضویت در گروه شکرگزاری علاقه مندید درخواست دوستی بدید تا لینک رو برات بفرستم🌱
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17594 خیلی کم بله بالاخره یه لایه به دندون هاتون اضافه شدهتازه من روزهای اول بعضی حروف مثل ف یا س رو درست نمیتونستم بگم😅😅😅 شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1847 اولاش اره ،س هارو یجوری میگی🥴😂 وای من همین الان نوک زبونی حرف میزنم حس میکنم😂😂 گفتم شاید بهتر بشه فکم بیاد جلوتر آه اگر آزادی سرودی میخواند...
بانو۲۳ عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 4375 واسه من اصلاااااااااا نیومده انگار دندون خودمه چون دندون هام قبلش هم جلو نبود ولی جاریم دندوناش برامده بود الان خیلی اومده جلووو
مامی_رادوین عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1312 عزيزم بستگی به مدل دندونات و فکت داره بعضیا خ دشون دندوناشون جلوهه دیگه با کامپوزیت افتضاح میشه اینا باید اول ارتودنسی انجام بدن
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1847 خیلی کم بله بالاخره یه لایه به دندون هاتون اضافه شده تازه من روزهای اول بعضی حروف مثل ف یا س رو درس ... من الان حس میکنم نوک زبونی حرف میزنم گفتم شاید فکم بیاد جلوتر بهتر بشه یا خدا😂دندونا بیشتر دیده میشه بعد کامپوزیت؟ آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1847 واسه من اصلاااااااااا نیومده انگار دندون خودمه چون دندون هام قبلش هم جلو نبود ولی جاریم دندون ... من یکم بیاد جلو هم مشکل ندارم رنگش رو خودتون انتخاب کردید دیگه؟ آه اگر آزادی سرودی میخواند...
belabelabela مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1847 عزيزم بستگی به مدل دندونات و فکت داره بعضیا خ دشون دندوناشون جلوهه دیگه با کامپوزیت افتضاح میشه اینا ... من تازه ارتودنسی رو برداشتم اصلا برای پر کردن چندتا فاصله میخوام کامپوزیت کنم، یکمم بیاد جلو مشکل ندارم آه اگر آزادی سرودی میخواند...
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8817 خیلی کم بله بالاخره یه لایه به دندون هاتون اضافه شده تازه من روزهای اول بعضی حروف مثل ف یا س رو درس ... ی سوال بپرسم!کامپوزیت میتونه باعث این بشه که دندون تااخر عمرسالم بمونه؟؟خراب نشه
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8817 من تازه ارتودنسی رو برداشتم اصلا برای پر کردن چندتا فاصله میخوام کامپوزیت کنم، یکمم بیاد جلو مشکل ند ... منم ارتودنسی میخام بردارم این هفته دوتا از دندونام ریزه دکتر گفت کامپوزیت برای زیبایی کارکنیم 😕هیچ اطلاعاتی ندارم درموردش اگه میدونی بگو ممنون میشم
pastillam عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3606 وای من همین الان نوک زبونی حرف میزنم حس میکنم😂😂 گفتم شاید بهتر بشه فکم بیاد جلوتر بعد یه مدت درست میشه عزیزم😂 اگر به عضویت در گروه شکرگزاری علاقه مندید درخواست دوستی بدید تا لینک رو برات بفرستم🌱
بانو۲۳ عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 4375 من یکم بیاد جلو هم مشکل ندارم رنگش رو خودتون انتخاب کردید دیگه؟ اره طبیعی زدم از من سفیذتر هم بود اما نزدم خدایی دکترم کارش خوب بود همه چیش طبیعی بود