2777
2789
بخوای ارث بابامو بخوری که میشورمت گلم فعلا در حد یه پیامتو جواب دادم ببین من بی زبون نیستم بیاید پشت ...

ارث باباتم بخورم جز حرف هیچ کاری نمیتونی کنی محض اطلاع 😒😒😒😂😂

ب هیجامم نیس ک از بچگیت چی بودی  و چجور رفتار کردی یا با زبون بودی یا بی زبون بودی 

اینو بدون  توی جامعه ای هستی ک بدتر یا بهتر  از خودت خیلی وجود داره پس انتظار نداصته باص چون توی بچگیت حقتو گرفتی یا الانم میگیری کسی جلوت ساکت بشینه 

بیکار نیستم بشینم و درباره رفتارا با کارای بچگی تو بشنوم که حقتو گرفتی یا چی 😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میدونی آخه من بدم میاد بی دلیل و الکی سر یه چیز مسخره که حتی بعضی شهرها زودتر امتحاناشون تموم شده ...

خب منم تا حالا اطلاعی از اینکه بعضی شهرا اینجور میکنن نداشتم وگرنه مریض نیستم بخوام به کسی چیزی بگم یا الکی حرف ببافم 

گاهی اوقات تند رفتن کار ساز نیس با سکوتو ارامش کارتو پیش ببر 

خب منم تا حالا اطلاعی از اینکه بعضی شهرا اینجور میکنن نداشتم وگرنه مریض نیستم بخوام به کسی چیزی بگم ...

اینو من باید به شما میگفتم!میتونستی در جواب استارتر که حرف بی ربطی زد چیزی نگید!لایک کنید و چیزی نگید!اونوقت منم به شما چیزی میگفتم نه؟