2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این برنامه امتحانیم  کارت خیلی زشته تا وقتی از چیزی مطمینی نشدی الکی حرف میزنی خدا جوابتو بده

مگه چی گفتم  هاااا چته یهو گارد میگیری باز خوبه حرف بدی نزدم  اگ اونجور بود میخواستی چی بگی 😐😐😐😐😐😐😐😐

همونجور ک شما اعصاب ندارید بقیه هم مشکل دارن اعصاب ندارن 😐

خب دختر کوچولو ها چقدر خوب با هم حرف میزنید راحت باشید ما رفتیم😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شما همینجور الکی برمیداری میگی شفا؟کارت خیلی زشته گردن هم نمیگیری!الان که برنامه رو گذاشتم باور کردی ...

هر وقت دلم بخواد میگم شفاا چیه دعوا داری مگه دروغ میگم هااااا ؟؟ چیهههه نکنه انتظار داری بخاطر هیچی بیام ازت معذرت خواهی هم کنم بخاطر کاره اشتباهی ک نکردم شما خوبین توروخداا هه 😒😒😒

هر وقت دلم بخواد میگم شفاا چیه دعوا داری مگه دروغ میگم هااااا ؟؟ چیهههه نکنه انتظار داری بخاطر هیچی ...

اوکی!منم همینجوری از کنار بقیه رد میشم میگم خدا شفا بده!اصلا یکی از کنارت رد شه بگه شفا بهت برنمیخوره؟

اوکی!منم همینجوری از کنار بقیه رد میشم میگم خدا شفا بده!اصلا یکی از کنارت رد شه بگه شفا بهت برنمیخور ...

😐مگه روی پی ام  تو ریپ زدم انقد میسوزی

اگه هر حرفی رو انقد بد برداشت میکنی خب متاسفم این مشکل توهه  مشکل من نیس 😒😏

اگه قرار باشه سر هر حرفه دیگرانو سر هر کلمه اینجور کنی مطمعن باش بقیه هم جوابتو صد برابر میدن 😒😒

یهو گارد میگیری انگار ارث باباتو خوردم منم بدم اومد جوابتو دقیقا مث رفتار خودت دارم میدم 

😐مگه روی پی ام  تو ریپ زدم انقد میسوزی اگه هر حرفی رو انقد بد برداشت میکنی خب متاسفم این مشکل ...

بخوای ارث بابامو بخوری که میشورمت گلم فعلا در حد یه پیامتو جواب دادم ببین من بی زبون نیستم بیاید پشت سرم حرف میزنید بعد بخندید من از همون اول که به دنیا اومدم حقمو از همه گرفتم چه آشنا چه غریبه!حالا تو انکار کن بگو با تو نبودم پیش خدا میخوای چطور انکار کنی!من گفتم امتحانام تموم شده به استارتر به شما ربطی داشت بیای چرت و پرت بگی؟بعد بیای بگی شفا؟که چی که نشون بدی اره یکیو مسخره کردم!وقتی حتی نمیدونی تو مناطقی که گرمای هوا زودتر شروع میشه امتحانام زودتر شروع میشه!میای نطر میدی پرس و جو هم نمیکنی!