همسایه مون طبقه پایینمون اون روز گفت خونه شون پر لز سوسکه ولی بچه ااش اجازه نمیدن سم پاش بیاد .
بچه ها دارم دیوونه میشم ، دو روزه خونه رو گذاشتم برای فروش ، دنبال خونه هستم ، هر خونا ای میبینم به دلم نمیشینه خونه خودمو دوست دارم ، به خاطر این همسایه که تازه مستجر هم هستند باید خونه خودمو بذارم برم ، تازه کلی ضرر مالی هم میکنم ، نمیدونم دیگه چجوری پیشگیری کنم از خونه اون نیاد خونه من من خمیر بریودا استفاده میکنم خیلی کنترل شده ولی تک و توک میبینم و اعصابم خرد میشه، سه روز پیش رو در قابمه سوسک مرده دیدم خداااا ، تو آبچکان بود ، نمیدونم ظرفامو کجا قایم کنم ، دو ساله آشپزی تعطیله تو خونه .. کمکم کنید .
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
آخه خونه خودمو سم پاشی کنم ، باز از طبقه ی پایین نمیاد خونه من ؟ از راه فاضلاب ظرفشویی و ... ؟؟
ببین عزیزم اسفند دود کن هرروز نه مارمولک میاد نه سوسک من خودم خیلی وسواسی هستم کلی راه امتحان کردم پیش ما کلا هشت ماه سال گرم هست فقط چهار ماه سرد واسه همین حشره اینا پیش ما زیاده
منبع تغذیشون اشپزخونس تو آشپزخونه سم زدنبعد بوش تو کل خونه پخش بود که نمیشد زندگی کرد دیگه خود به خود از تو اتاق هم از بین میرن یه نوع قرصایی هم داشتن که گفتن با اینا حتی تخمها هم از بین میرن که دیگه سوسک از توش بیرون نیاد تو نطفه خفه شدن