2777
2789
عنوان

سوسک ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 72 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسایلآشپزخونه رو کامل دراوردم تو سالن گذاشتم بعد هم شستم و سر جاش گذاشتم  شکر خدا کامل از بین ...

الان چند وقته که سوسک ندارین؟ 

همسایه تون هم داشت؟ اونا هم سمپاشی کردند؟

ب صابخونش بگین

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
ای بابا گیر عجب آدمایی افتادید

به خدا نمیدونم ، دیروز از سر کار میرفتم خونه ولم میخوایت ماکارونی درست کنم خیلی اوس گرده بودن ، ولی نمیتونم آشپزی کنم چندشم میشه تو آشپزخونه ، نمیتونم بلند شم یه قهوه درست کنم ، چایی بذارم 

زندگیم تعطیله

آخه خونه خودمو سم پاشی کنم ، باز از طبقه ی پایین نمیاد خونه من ؟ از راه فاضلاب ظرفشویی و ... ؟؟

چرا میاد از هواکش . از حموم و توالت . از راهرو زیر در 

بگو اونا و خودتون باهم سمپاشی کنید 

اه اه چیه اخه که سمپاشی نمیکنه؟ 

چند وقت پیش انجام دادین؟ جواب داد؟ اللن سوسک ندارین دیگه ؟ حتما خمسایه تون نداره

حدود ۳ سال میشه که انجام دادیم اره کامل از بین رفتن نه  دیگه نیست سمپاش گفت از این منطقه خیلی تماس برای سمپاشی داریم 

وسایلآشپزخونه رو کامل دراوردم تو سالن گذاشتم بعد هم شستم و سر جاش گذاشتم  شکر خدا کامل از بین ...

اخه تو اتاقم من میبینمشون گاهی 🤦🏻‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴