2777
2789
عنوان

سوسک ریز

926 بازدید | 72 پست

همسایه مون طبقه پایینمون اون روز گفت خونه شون پر لز سوسکه ولی بچه ااش اجازه نمیدن سم پاش بیاد . 

بچه ها دارم دیوونه میشم ، دو روزه خونه رو گذاشتم برای فروش ، دنبال خونه هستم ، هر خونا ای میبینم به دلم نمیشینه خونه خودمو دوست دارم ، به خاطر این همسایه که تازه مستجر هم هستند باید خونه خودمو بذارم برم ، تازه کلی ضرر مالی هم میکنم ، نمیدونم دیگه چجوری پیشگیری کنم از خونه اون نیاد خونه من   من خمیر بریودا استفاده میکنم خیلی کنترل شده ولی تک و توک میبینم و اعصابم خرد میشه، سه روز پیش رو در قابمه سوسک مرده دیدم خداااا ، تو آبچکان بود ، نمیدونم ظرفامو کجا قایم کنم ، دو ساله آشپزی تعطیله تو خونه .. کمکم کنید .

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه منم داره 

هر مدل پودر و خمیر و....زدم بی فایده بود 

از قبل بود تو خونه لعنتی ۴ ساله باهاشون درگیرم

بچه کوچیک دارم غربتم هستم وگرنه میرفتم دو سه روز خونه کسی میگفتم همسرم سمپاش بیاره .تهش باید همینکارو کنم برم هتل دو سه روز 

کلافه میشم گاهی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو سم پاشی کن اونم مجبور میشه انجام بده  ماانجام دادیم سه روز خونه نبودیم از بوش

کامل از بین رفت؟

خونه رو تخلیه کردین کاملا؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بخاطر سوسک خونتو بفروشی🥴سمپاشی، خمیر محار، دستگاه دفع حشرات..... 

به حدا خیلی دارم عذاب میکشم ،آخه تصور کن رو در قابلمه سوسک مرده باشه ، یه لیوان نمیتونم بذارم رو کابینت ، همش میترسم سوسک به ظرفام خورده باشه ، حمیر برسودا یه ساله مرتب استفاده می کنم ، کننرل شده ولی باز تک و توک سوسک میبینم ، از خونه اینا میاد ، وگرنه من تو آشپزخونه یه دونه برنج هم نمیذارم بمونه که سوسک بیاد

تو سم پاشی کن اونم مجبور میشه انجام بده  ماانجام دادیم سه روز خونه نبودیم از بوش

چند وقت پیش انجام دادین؟ جواب داد؟ اللن سوسک ندارین دیگه ؟ حتما خمسایه تون نداره

به حدا خیلی دارم عذاب میکشم ،آخه تصور کن رو در قابلمه سوسک مرده باشه ، یه لیوان نمیتونم بذارم رو کاب ...

برو بهشون بگو 

عجب آدمایی هستن تو سوسک میلولن آنوقت حاضر نیست سم پاشی کنه اگه هر دو همزمان سم پاشی کنید از بیت میرن

😔
کامل از بین رفت؟ خونه رو تخلیه کردین کاملا؟

وسایلآشپزخونه رو کامل دراوردم تو سالن گذاشتم بعد هم شستم و سر جاش گذاشتم 

شکر خدا کامل از بین رفتن 

خودمون هم از خونه بیرون رفتیم اصلا نمیشد بمونیم افتضاح بود 

خوب برو بهشون بگو اونام سم پاشی کنن 

بچه هاس مشکل اعصاب و روان دارند ، اصلا بیرون از خونه نمیان ، منم در خونا شونو گیزنم مامانشون از پشت در ج اب میده و درو باز نمیکنه ، با صابخونا هم صحبت کردیم میگه چون به موقع کرابه خونه رو میدن ، من مشکلی باهلشون ندارم