2777
2789
عنوان

سوسک ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 72 پست
خونه من عروسکه به خدا ، میرم خونه ببینم برای خرید، میام خونه خودمو میبینم غصه میخورم ، خونه خودمو دو ...

تنها راهت اینه با صاحبخونه اش برخورد کنی . بگو سوسک زندگی مون را داغون کرده ازت شکایت می کنم  چند بار که براش احضاریه بیاد می ترسه و حداقل به مستاجرش میگه خونه را سم پاشی کنه . 

🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢 آره جواب میده. به صورت پودری هست. زیر کابینت ها و زیر یخچال و گاز ...

حتما امتحان میکنم دستت درد نکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما امتحان میکنم دستت درد نکنه

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

این آخرین راهکاره ... ما ریختیم البته بنزین انفجار داره اما نفت سفید اگر کم بریزی برای کل فاضلاب‌های ...

درسته ولی خطرناکه،نفت شدت اشتعالش  نسبت به بنزین کمتر وگرنه قابل اشتعال و خطرناکه

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
پماد امحا عالیه بذار زیر سینک و داخل کابینت و جاهای که در دسترس نیست ،اگ همسایتون ناراحت نمیشه یکی ه ...

فکر ممیکنم بلد باشن استفاده کنند ، من دو رور یه بار یدونه گوشه کنار جنازه شونو میبینم، ژل برسودا موثر بوده ، ولی چون همسایه داره برا همین تموم نمیشه 

به یکی گفتم به صابخونه بگه شکایت می کنم ازش 

ببینم چی میشه 

تنها راهت اینه با صاحبخونه اش برخورد کنی . بگو سوسک زندگی مون را داغون کرده ازت شکایت می کنم  چ ...

به زبقه چهار گفتم با صابخونه زبقه یک حرف بزنه بگه شکایت می کنم ، واقعا هم شماره وکیل گرفتم ، اگه صابخونه راه نیاد شکایت میکنم   جهنم الضرر ، من که بخاطرش دارم خونه عوض پیکنم و یه عالمه ضرر ، پول وکیل پیدم خودم میشینم کنار برام حل میکنه

این خیلی خوبه خودتون استفاده کنین بویی نداره به صورت پودری هست. فقط پاکش نکنین بگذارین باشن جسدی باق ...

از این هم دارم   بابای کابینتا میریزم ، میگم که همه اینا موثره ولی همسایه چون داره تموم نمیشه ، بخرم بهش بدم هم ، نمیتونه استفاده کنه

از این هم دارم   بابای کابینتا میریزم ، میگم که همه اینا موثره ولی همسایه چون داره تموم نمیشه ، ...

چرا نمی تونه استفاده کنه؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

قبلش همممه درزهای هواکش ،کنار لوله های پکیج لوله های آب ظرفشویی حمام توالت ک کنارشون درز دارن حتی لو ...

تهویه دسشویی و حموم رو چجوری بپوشونم ، نمیتونم که 

پریز برق ها رو چکار کنم ؟ میگن از اونجا هم میان ،

شما هم همسایه تون داشت؟

سلام 

توی یکی از کامنتا دیدم که روی بینی زخم سرطان داشتید

بابای من هم روی بینی اش زخم خیلی بد داره. خواهش می کنم درخواست دوستیمو قبول کنید و اجازه بدیم از شما راهنمایی بگیرم