2777
2789
عنوان

سوسک ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 72 پست
چرا میاد از هواکش . از حموم و توالت . از راهرو زیر در  بگو اونا و خودتون باهم سمپاشی کنید  ...

میخوام سم قوی بگیرم بریزم تو راه آب فاصلاب ، نمیدونم تاثیر میکنه یا نه  زیر راهرو زیر در و راه پله رو هم اسپری می کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارجیه از کجا خریدین و چند . استفاده چجوری کردین

مغازه های سم فروشی و بعضی عطاری ها دارن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

منبع تغذیشون اشپزخونس تو آشپزخونه سم زدنبعد بوش تو کل خونه پخش بود که نمیشد زندگی کرد دیگه خود به خو ...

خوبه باز 

ولی خب میگم باید بریم هتل خودمون 🤦🏻‍♀️ خسته شدم از سوسک مخصوصا گرم که میشه بیشترن لعنتی ها

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

توی فاضلاب ها نفت بریز بو میده اما از شر سوسک راحت میشی .... حتما توی راهرو و جلوی در اونا را سم پاشی کن هواکش ها را با پارچه تور مسدود کن .... در ضمن به صاحب خونه بگو ازت شکایت می کنم . یکی را می شناختم خونه همسایه موش داشت محل نمی‌داد اونم شکایت کرد و صاحبخونه مجبور شد خونش را بکوبه و دوباره بسازه . 

خونه خوب کم گیر میاد اگر با نارضایتی خونه خودت را عوض کنی سالها غصه می خوری 

پماد امحا عالیه بذار زیر سینک و داخل کابینت و جاهای که در دسترس نیست ،اگ همسایتون ناراحت نمیشه یکی هم بگیر بده به همسایمون طرز استفادشو هم بگو،برا آرامش خودت

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
کامل از بین رفت؟ خونه رو تخلیه کردین کاملا؟

من آپارتمان قبلی که بودم وحشتناک سوسک ریز داشت . بارها سمپاشی کردیم و حتی از این دستگاه های فراری دهنده حشرات که برقی هستن گرفتیم هیچ فایده ای نداشت .

وقتی  از اونجا رفتیم . قبلش من تمام جعبه های مقوایی را ریختم دور حتی جعبه ی وسایلی که هنوز باز نشده بود چون لابلاش ممکن بود تخمشون باشه ‌ . برای تمام  ظرفها جعبه ی پلاستیکی در دار گرفتم   قبلش هم همه را شستم و خشک کردم و داخل جعبه ها چیدم .  وسایل برقی کوچیک مثل آبمیوه گیری و چرخ گوشت و پلوپز و ...‌ را  داخل  کیسه پلاستیکی های خیلی بزرگ و محکم گذاشتم و گره زدم  تا اگر سوسکی توی بدنه شون مخفی شده  از بین بره و تا  دو هفته باز نکردم . سرویس خوابم که کلا انداختم بیرون ..پشت ماشین لباسشویی و یخچال و فریزر را کامل شوهرم سم پاشی کرد و یک روز با شیلنگ  آب شست . اونقدر از سوسک ها کلافه بودم که حتی به شوهرم گفتم  یخچال و فریزر و گاز و ماشین لباسشویی بیرون بندازیم من طلا بفروشم دوباره بخریم  یعنی تا این حد ازشون میترسیدم دوباره بیان.  ولی خب دیگه خدا را شکر توی خونه ی جدید پیداشون نشد 

بیشتر از سیستم فاضلاب ناقص هست که اینا توی آپارتمان ها پراکنده میشن .البته بعضی خونه های ویلایی هم شنیدم دارن . 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دارم از این الان تو کابینت نزدیک ۱۵ بسته دارم  همسرم خرید استفاده نکردم اخه امحا زدم قبلش بر ...

🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢

آره جواب میده.

به صورت پودری هست. زیر کابینت ها و زیر یخچال و گاز و ... کلا هر جایی که محل عبور سوسکه.

سمیتش خیلی خیلی پایینه. اصلا بویی نداره. جسدی باقی نمی گذاره عملکردش جوری هست که فراری شون میده.

همه جا رو بریزین دوباره بعد از ۲ هفته دوباره تمدید کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

توی فاضلاب ها نفت بریز بو میده اما از شر سوسک راحت میشی .... حتما توی راهرو و جلوی در اونا را سم پاش ...

فاضلاب چون گاز داره نفت ریختن خطرناک احتمال انفجار هست

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
الان چند وقته که سوسک ندارین؟  همسایه تون هم داشت؟ اونا هم سمپاشی کردند؟

عزیزم ما خونمون سوسک ریز داشت 

یه پودر از مغازه گرفتیم 

کلا خونه رو جمع کردیم کابینت هارو خالی کردم 

همه جارو پودر زدیم 

زیر فرسا موکتا 

پشت کمدا 

بالای کابینت‌ا و..... 

چند روزم تو خونه نرفتیم 

بعد چند روز 

همه شون مرده بودن 

مرده هارو جمع کردیم  

سم های تو کابینت هم تمیز کردیم ولی بقیه سم هارو گزاشتیم بمونن 

مثل زیر فرش 

د ی گه نابود شدن 

ابن داستان برا 8 سال پیش بود دیگه ما ندیدیم سوسک

سلام 😍
توی فاضلاب ها نفت بریز بو میده اما از شر سوسک راحت میشی .... حتما توی راهرو و جلوی در اونا را سم پاش ...

خونه من عروسکه به خدا ، میرم خونه ببینم برای خرید، میام خونه خودمو میبینم غصه میخورم ، خونه خودمو دوست دارم

باشه فردا صبح سم میزنم میرم جایی ، تا پس فردا شب ، تقریبا دو روز خونه نباشم خوبه؟

قبلش همممه درزهای هواکش ،کنار لوله های پکیج لوله های آب ظرفشویی حمام توالت ک کنارشون درز دارن حتی لوله های تخلیه روشویی لباسشویی خلاصه هررررچی ک فکرشو بکنی رو با پلاستیک مچاله شده بپوشون کیپرکیپ بشن کذاز کنارشون هیچی نتونه پلاستیکو بزار رو درزها با پیچ گوشتی چیزی بزن کامل بره تو باز از روش یکی دیگه تا اونجایی ک جا داره بزن بره سفت شده من شوهرم همین کارو کرد بعدم خودمون سم خریدیم سطحی زدیم بعد اون حتی یدونه هم نیومد 

💔
من آپارتمان قبلی که بودم وحشتناک سوسک ریز داشت . بارها سمپاشی کردیم و حتی از این دستگاه های فراری ده ...

آره ما ویلایی هستیم یکی دوتا پیدا میشه که توسرویس بهداشتی هامونه که از خونه خیلی دور هست که با اسفند واسپری حشره کش ونظافت سرویس فراری هستن ولی اگه رعایت نکنیم مهمون همیشگی مون میشن

خدایا دوستت دارم...