من آپارتمان قبلی که بودم وحشتناک سوسک ریز داشت . بارها سمپاشی کردیم و حتی از این دستگاه های فراری دهنده حشرات که برقی هستن گرفتیم هیچ فایده ای نداشت .
وقتی از اونجا رفتیم . قبلش من تمام جعبه های مقوایی را ریختم دور حتی جعبه ی وسایلی که هنوز باز نشده بود چون لابلاش ممکن بود تخمشون باشه . برای تمام ظرفها جعبه ی پلاستیکی در دار گرفتم قبلش هم همه را شستم و خشک کردم و داخل جعبه ها چیدم . وسایل برقی کوچیک مثل آبمیوه گیری و چرخ گوشت و پلوپز و ... را داخل کیسه پلاستیکی های خیلی بزرگ و محکم گذاشتم و گره زدم تا اگر سوسکی توی بدنه شون مخفی شده از بین بره و تا دو هفته باز نکردم . سرویس خوابم که کلا انداختم بیرون ..پشت ماشین لباسشویی و یخچال و فریزر را کامل شوهرم سم پاشی کرد و یک روز با شیلنگ آب شست . اونقدر از سوسک ها کلافه بودم که حتی به شوهرم گفتم یخچال و فریزر و گاز و ماشین لباسشویی بیرون بندازیم من طلا بفروشم دوباره بخریم یعنی تا این حد ازشون میترسیدم دوباره بیان. ولی خب دیگه خدا را شکر توی خونه ی جدید پیداشون نشد
بیشتر از سیستم فاضلاب ناقص هست که اینا توی آپارتمان ها پراکنده میشن .البته بعضی خونه های ویلایی هم شنیدم دارن .