2777
2789
عنوان

کیا با جلوگیری طبیعی باردارشدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 46 پست
بسلامتی ان شاالله  میگذره این دوران...من خیلی دوس دارم این حالتای بارداری رو تجربه کنم 🥴🥴 بار ...

خوش به حالت ...منكه حالم خيلي بده و روزام به سختي داره ميگذره...ديگه اون آدم شاداب نيستم... حال ندارم برم براي خودم خريد كنم مانتو بخرم لباس بخرم هيچ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت ...منكه حالم خيلي بده و روزام به سختي داره ميگذره...ديگه اون آدم شاداب نيستم... حال ندار ...

کاش همه ناراحتی و حال بدی ها همین باشه...میگذره ناراحت نباش روزی بشه دلت تنگ بشه برا این روزات

❤️👨‍👩‍👦👼
میگن تو پیشاب هم اسپرم داره....و شاید هم درست انجام نمیدن

اونم راه حل داره قبل رابطه جیش کنه😂 که تو مسیر اسپرم نباشه، میگن اگه تو مسیر اسپرم مونده باشه اونموقع همراه پیشاب میاد 

😂😂😂یا خدا فقط گوش کن و اجابت کن تا بفهمه سورپرایز بارداری یعنی چی

خوبه که من انقدر دوست دارم ناخواسته بشم 😂😂😂۵ سال و ۱۰ ماهه خونه خودمم ، از همون اول جرعت اقدام نداشتم همش میگفتم بعضیا چجوری ناخواسته میشن 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
تو هم خودتو زدی اون راه ناخواسته شی ها😂😂😂

آرهههه😂گفتم بذار این ماه طبیعی جلوگیری کنم ببینم واقعا راسته که میگن این روش نامطمئنه😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ایول ب شجاعت😂

اخه من دوست دارم باردار بشم از یکی دو ماه آینده واقعا اقدام میکنم....

فعلا که این پریودم عقب افتاده تکلیفم روشن بشه 🥺

شب ها که میشه درد میگیره دلم ولی خبری نیست

اخه من دوست دارم باردار بشم از یکی دو ماه آینده واقعا اقدام میکنم.... فعلا که این پریودم عقب افتاده ...

هی میخاد بیاد هی میگه لعنت بر شیطون ببین این زنه چطوری سر ما ادا درمیاره وقتی تکلیفش مشخص نی حالا چیکار کنیم بیایم یا نیایم😂😂😂😂اینا رو پریوده میگه ها

هی میخاد بیاد هی میگه لعنت بر شیطون ببین این زنه چطوری سر ما ادا درمیاره وقتی تکلیفش مشخص نی حالا چی ...

اگه قراره نی نی بشه نیاد 😂ولی اگه نی نی نیست زودتر بیاد 

بچه نداری؟ اقدام مشخص نمیکنه یبار میبینی همون ماه اول شد

عزیزم چند روز بعد از لقاح بی بی چک نشون میده؟؟؟