2777
2789
عنوان

کیا با جلوگیری طبیعی باردارشدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6311 بازدید | 46 پست
اگ ميخواي باردار بشي همه جوره خودتو آماده كن...من اين چند هفته پدرم دراومده😑فكر نميكردم اينقدر سخت ...

اره صددر صد سخت هست....ولی خب بالاخره باید بشم 😂البته هنوز درست و حسابی اقدام نکردم

میشه از علائم بعد تاخیر پریود بگی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اتفاقی نیوفتاده؟ بچه داری؟؟  پس چرا میگن روش نیست و اینا

یه پسر ۵ ساله دارم ببین اتفاقی که نمیفته بشرطی که حواس شوهرت باشه کاملا من این ۵ سال نخواستم ..ولی خب روش پر ریسکی هست 

❤️👨‍👩‍👦👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از شهریور میخوام اقدام کنم ۵ ساله طبیعی هستم این دوسه ماه هم مثل اون ۵ سال طبیعی جلوگیری میکنم ب ...

من خیلی وقته قصد اقدام دارم هی عقب میندازم ....از اونجایی که همه اطرافیانم همش اقدام کردن دیر گرفته چند ماه طول کشیده خیلی میترسم منم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره صددر صد سخت هست....ولی خب بالاخره باید بشم 😂البته هنوز درست و حسابی اقدام نکردم میشه از علائم ...

نزديك موعدم درد پريودي داشتم...سمت راستم تير ميكشيد...ترشحاتم زياد شد و خيلي خسته و خواب آلود بودم كه همچنان هم هستم

چرا ی پسر 6ساله دارم قصد بارداری دارم ولی ن حالا سال بعد

انقدر دوست و اشنا اقدامشون چند ماه طول کشیده منم نگران شدم....الان با این که حالم بده خیلی دارم اذیت میشم ولی همش ته دلم دوست دارم اون رابطه اخر سیکل یا اون جلوگیری طبیعی ها کار دستم داده باشه 😂

حالت تهوع شديد سرگيجه بي حالي سوزش معده افسردگي..... با اين وضعيتم هرروز سركار هم ميرم😞

آخی چقدر سخت..چند وقت اقدام بودی؟؟ 

ان شالله به سلامتی این دوران رو بگذرونی

انقدر دوست و اشنا اقدامشون چند ماه طول کشیده منم نگران شدم....الان با این که حالم بده خیلی دارم اذیت ...

😂😂😂یا خدا فقط گوش کن و اجابت کن تا بفهمه سورپرایز بارداری یعنی چی

آره......هفت هفته و سه روز

بسلامتی ان شاالله  میگذره این دوران...من خیلی دوس دارم این حالتای بارداری رو تجربه کنم 🥴🥴 بارداری اولم هیچی حس نداشتم هیچ حال بدی نداشتم ولی دوس دارم حالت های بارداری رو تجربه کنم...میدونم دیوونم😁

❤️👨‍👩‍👦👼
بچه ها تو طبیعی خب اگه مرد حواسش باشه و تو ریخته نشه، خب حامله نمیشه که ادم، بعضیا چطور حامله میشن پ ...

میگن تو پیشاب هم اسپرم داره....و شاید هم درست انجام نمیدن

بچه نداری؟ اقدام مشخص نمیکنه یبار میبینی همون ماه اول شد

نه من بچه ندارم ،، آره کاش مال منم زچد باشه 

دعا کن برام اصلا همین حالا که عقب افتاده پریودم باردار باشم به ماه بعد نکشه من اصلا طاقت ندارم 😂