2777
2789
عنوان

کیا با جلوگیری طبیعی باردارشدن ؟

6297 بازدید | 46 پست

مطمئن بودید ازش و باردار شدید ؟؟ علائمتون چی بود؟؟ ترشح بارداری چجوری میشه کسی ترشح نداشته باشه؟

رابطه محافظت نشده یک روز قبل موعد (روزآخر سیکل )احتمال بارداری نداره؟؟ 

من این ماه دو بار جلوگیری طبیعی بود که مطمئن بودم ازش (بدم نمیاد بچه دار بشم واسه همین این ماه اولین بار سفت و سخت جلوگیری نکردم طبیعی انجام دادم)

روز آخر سیکل هم رابطه محافظت نشده داشتم ، الان ۳ روزه پریود نشدم ، هر از گاهی زیر دلم درد میگیره ولی خبری نیست

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی روش نیست

عزیزم کامل بخون نوشتم تو پرانتز ،،،،من هر ماه سفت و سخت داشتم این ماه اولین بار بود طبیعی داشتم ،قصد اقدام دارم از ماه آینده.....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بی‌بی چک بزن

اخه اگه اون اخرای سیکل باشه که الان نشون نمیده،،،یکی گفت باید ۱۰ روز بگذره

عزیزم کامل بخون نوشتم تو پرانتز ،،،،من هر ماه سفت و سخت داشتم این ماه اولین بار بود طبیعی داشتم ،قصد ...

منم از شهریور میخوام اقدام کنم ۵ ساله طبیعی هستم این دوسه ماه هم مثل اون ۵ سال طبیعی جلوگیری میکنم بعدش اقدام

❤️👨‍👩‍👦👼
من 6ساله طبیعی هستم خدا فقط کمک میکنه وگرنه اشتباه بزرگیه😂

اگه بچه نمیخوای واقعا ریسکه،،،من قصد اقدام دارم ، این ماه برای اولین بار طبیعی بود.....بچه نداری؟

وگرنه تو این ۵ سال انقدر سفت و سخت بودم

من ۵ ساله جلوگیری طبیعی دارم 

اتفاقی نیوفتاده؟ بچه داری؟؟ 

پس چرا میگن روش نیست و اینا