2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 77 پست
وایییییییی مرسی عزیزمممممم ولی کله پاچه دوس ندارم😑 میگم بعد چند وقت میشه هر نوع غذایی خورد؟ و ای ...

من کله پاچه نخوردم آناناسم همیجوری نخور سفته تیکه تیکه کن بنداز مخلوط کن پوره میشه خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم با چسب مشکل دارم دیدی مثلا بعضی دماغ عملیا به چسب افتخار میکنن من بدم میاد 

میخوام دنبال چسب کرمی بگردم نمیدونم کارایی سفیدو میده یا نه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

لازم نیست نمک و ادویه حذف کنی کلا عمل که کردی ببین حال و وضعت چه جوریه ، همه دقیقا یه جور نیستن بع ...

مرسییییی یه دنیا ممنون بابت راهنمایی هات عزیزم لطف کردی

وایییییییی مرسی عزیزمممممم ولی کله پاچه دوس ندارم😑 میگم بعد چند وقت میشه هر نوع غذایی خورد؟ و ای ...

من بعد ۴روز همه غذایی خوردم دکترم گفت تا ۳ماه چسب بزن ولی من کلا تا ۲ماه زدم شباهم نزدم ولی شما بزن عزیزم. موقع خوردن غذا سرمو پایین نمیاوردم سرمو به حالت بالا میگرفتم میخوردم خیلی حساس نشو روزای اول نگو چرا سرش بالاس چرا اینطوریه چرا اونطوریه چون باید زمان بدی بهش

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
کله پاچه بخور زود جوش بگیره... آب آناناس خیلی بخور مواقعی که باید از دهن نفس بکشی گاز استریل بزار رو ...

طرز خابیدن بعدعمل؟کی عادی بشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من بعد ۴روز همه غذایی خوردم دکترم گفت تا ۳ماه چسب بزن ولی من کلا تا ۲ماه زدم شباهم نزدم ولی شما بزن ...

اهاااا وای من خیلی حساسم فکر کنم تو اون مدت دیوونه بشم😑🤣🥺

من بعد ۴روز همه غذایی خوردم دکترم گفت تا ۳ماه چسب بزن ولی من کلا تا ۲ماه زدم شباهم نزدم ولی شما بزن ...

خب وقتی بایدکارخونه انجام دادچطور سرپایین نباشه؟تاکی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

منم بدم میومد دکتر گف تا یه ماه بیستر لازم نیست بزنی 

دست راستت رو سر من آبجی کاش به منم بگه فقط یه ماه بزن چون بهم گفت پوستت خوبه احتمالا بخاطر چسب گفته

من حوصله ۳ ماه چسب ندارم😢

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!