2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 77 پست
من بعد ۵۴روز دیگه به پهلو خوابیدم

۵۴روزسربالا؟کنارهابالش میزاشتی

خیلیه که

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست راستت رو سر من آبجی کاش به منم بگه فقط یه ماه بزن چون بهم گفت پوستت خوبه احتمالا بخاطر چسب گفته ...

بستگی به دکترت داره مال من به همه میگف یه ماه اما یه دکتر دیگه واحد رو به رویش بود سه ماه میگف باید بیاد خودمم بزنم براتون

خب وقتی بایدکارخونه انجام دادچطور سرپایین نباشه؟تاکی

من مجردم استراحت میکردم ولی شما حین کار سرتو خیلی پایین ننداز و ابدا کارای سنگین انجام نده

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
یک هفته باید درازکشیدبدون،حرکت؟ عادی بشه کاراروانجام داد روزمرگی بعدکی چسب بازمیشه یعنی کلاچیزی ...

نه ولی هفته اول کار خاصی نمیتونی کنی 

دراز بکشی و بشینی و موقع خواب صاف بخوابی 

چیز ۱ کیلویی هم بلند کنی شاید اذیت باشی.کلا چیز یه کم سنگین بلند کنی احساس میکنی از دماغت آویزونه  

چسب رو دکتر خودش میگه بهت 

بستگی به دکترت داره مال من به همه میگف یه ماه اما یه دکتر دیگه واحد رو به رویش بود سه ماه میگف باید ...

آها نمیدونم چطوریه ولی میدیدم میان برا زدن چسب

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

دیگانه مجبور بودم نه کنارم نمیذاشتم دوتا بالشت روهم میزاشتم

امیدوارم همیشه سلامت باشی

بشدت بدخاب وکم خابم میگرنم دارم نخابم سردردشدوشدمیشم.

باز،،،،دوسدارم عمل کنم امیدوارم بتونم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

عه بد اومدن نداره عزیزم بخاطر نما که نمیزنی واجبه باید برا فرم بینیت بزنی

روش ماسک بزنم عرق میکنه؟

آره مجبورم دیگه فقط از دست این دماغم راحت شم اشکال نداره

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

امیدوارم همیشه سلامت باشی بشدت بدخاب وکم خابم میگرنم دارم نخابم سردردشدوشدمیشم. باز،،،،دوسدارم عمل ...

قربونت عزیزم روزای اول یکم سخته بعد عادی میشه

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️