2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 77 پست
امیدوارم همیشه سلامت باشی بشدت بدخاب وکم خابم میگرنم دارم نخابم سردردشدوشدمیشم. باز،،،،دوسدارم عمل ...

اثرات بیهوشی میخوابونتت چند روز 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خواهش میکنم آبگوشت غلیظ گفتم آب کله پاچه یادم رفت بگم بخوری خوبه واقعا یجه ها گفتن بهت  کشک و ...

یجاخوندم سردی نخورید؟یاگرمی،یادم رفته

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس ازشون

آره حالا گفته ۱۰ روز قبل عمل برم برام آزمایش و عکس بنویسه اون موقع میپرسم

فک کنم قراره زیاد برم اونجا اگه چسبو بگه حتمی باید خودم بزنم البته برای یکیش منشیش زد عالی زدا ۵ ثانیه نکشید هیچ

نه ولی هفته اول کار خاصی نمیتونی کنی  دراز بکشی و بشینی و موقع خواب صاف بخوابی  چیز ۱ کی ...

مرسی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

😂 آره خواهر من چند سال پیش عمل کرد هی صداش میزدیم بلند شو غذا بخور

چه خوب 

😂 نه نگو اینطوری اگه کم خوابی چرا نمیری مغز و اعصاب

چی بگم والا 

بدخابم سبک خاب

انقد مشکلات دارم دیگه ،،،،،،

چی بگم والا  بدخابم سبک خاب انقد مشکلات دارم دیگه ،،،،،،

همون مشکلات باعثش شده دیگه منم یمدت ناراحتی داشتم فقط کابوس میدیدم نابود شده بودم 

بنظرم این مشکل اعصاب به جسمت صدمه نزده برو روانپزشک یا دکتر مغز و اعصاب از قرصای اعصاب نترس 

من الان معدمم عصبی شده و همش ترش میکنم

همون مشکلات باعثش شده دیگه منم یمدت ناراحتی داشتم فقط کابوس میدیدم نابود شده بودم  بنظرم این م ...

چند روزه زده به رگ دستم بستمش

یهو میلرزم،شبا ازخاب میپرم،چشام سیاهی میره،،،،همیشه شونهام سنگینه

مشکلاتم زیاده دوزازجونت وطولانی،حل نشدن دارم ازپادرمیام،تلاشم توحل کردن ودکتر رفتنه امیدوارم،بشه

چند روزه زده به رگ دستم بستمش یهو میلرزم،شبا ازخاب میپرم،چشام سیاهی میره،،،،همیشه شونهام سنگینه مش ...

انشالله همه مشکلاتت به زودی حل شه و سالم و سلامت باشی