2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 77 پست

استرس نداشته باش زود میگذره 

صبور باش

روزای اول سوپ و آبمیوه و آناناس و آب هویج و اب کرفس و اینا بخور

بستنی هم مجازه البته با قاشق بخوری

بعدم از روز سوم پلوی نرم و پروتئین مثل ماهی و تخم مرغ آبپز و گوشت نرم بخور

به حرفای هیچ کس در مورد ظاهر بینیت اهمیت نده

تا شش ماه درباره بینیت قضاوت نکن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اهااا پس کم نمک باشه لازم نیست ک کلا بی نمک باشه؟

اره مراقبتا هر دکتر هم فرق میکنه من تا یه ماه گف چسب بزن بعدش لازم نیس خودش همه رو بهت میگه من منشیش تو واتساپ همه رو فرستاد برام الان یه سال شده دقیق پارسال 21 خرداد عمل کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مراقبتا هر دکتر هم فرق میکنه من تا یه ماه گف چسب بزن بعدش لازم نیس خودش همه رو بهت میگه من منشیش ...

عهههه به سلامتی عزیزم انشالله برا منم زود بگذره و مشکلی پیش نیاد خیلی برام دعا کن

لازم نیست نمک و ادویه حذف کنی کلا عمل که کردی ببین حال و وضعت چه جوریه ، همه دقیقا یه جور نیستن بع ...

یک هفته باید درازکشیدبدون،حرکت؟

عادی بشه کاراروانجام داد روزمرگی

بعدکی چسب بازمیشه یعنی کلاچیزی روبینی نباشه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کله پاچه بخور زود جوش بگیره... آب آناناس خیلی بخور مواقعی که باید از دهن نفس بکشی گاز استریل بزار رو دهنت خشک نشه دهنت وگرنه افتضاح میشه..تا دوماه قفا بخواب...آب کرفس نخور بی اثره به نظر من...خیلی دست به بینیت نزن.. چسبمم من خودم میزدم..روزای اول غذای ابکی بخور فرنی موقوی سوپ گوشت که جویدنی نباشه بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
استرس نداشته باش زود میگذره  صبور باش روزای اول سوپ و آبمیوه و آناناس و آب هویج و اب کرفس و ا ...

تغییرکی حس میکنی بخیش کی پاک میشه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کله پاچه بخور زود جوش بگیره... آب آناناس خیلی بخور مواقعی که باید از دهن نفس بکشی گاز استریل بزار رو ...

وایییییییی مرسی عزیزمممممم

ولی کله پاچه دوس ندارم😑

میگم بعد چند وقت میشه هر نوع غذایی خورد؟

و اینکه میشه دوماه چسب زد و بعدش برش داشت و فقط شب موقع خواب زد؟