2777
2789

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم 170 نفر برای پرسشنامه اولم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/ymorGeQw

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

لطفا تو مشخصاتی که وارد می کنید جنسیت رو بزنید مرد چون تعداد آقایونی که پرسشنامه رو پر کردن کمه😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم انتشارات پیام‌ نور هست هم رفرنس من ک مهندسی بود رستم عمومیا و چن تا پایه انتشار پیام نور بودن بق ...

چطوری درس ها رو میخوندید ? 

من مهندسی کامپیوتر هستم 

ولی واقعا موندم درس هارو چطوری بخونم انقدر سخت هستن 

با فیلم یکم بهتر میفهمم ولی اونم خیلی وقت می گیره

دنبال یک کتابی هستم که خود اموز باشه و نمونه سوال حل کرده باشه مطالبو دسته بندی گفته باشه

چطوری درس ها رو میخوندید ?  من مهندسی کامپیوتر هستم  ولی واقعا موندم درس هارو چطوری بخون ...

راهنمای کتاب ها رو استفاده کنین

جزوات و فیلم های زیادی تو نت هست اینستا گوگل یوتیوب پر از فیلم های اموزشی قابل درکه 

راهنمای کتاب ها رو استفاده کنین جزوات و فیلم های زیادی تو نت هست اینستا گوگل یوتیوب پر از فیلم های ...

فیلم واقعا وقت میگره 

دنبال کتابی هستم که مطالب رو سرجمع گفته باشه بعد هم نمونه سوال حل کرده باشه