2777
2789
آره گلم  من هیچ علائم عفونتی نداشتم  منتها دیدم یه چند نفری عفونت دارن و عسل تزریق میکنن ...

جداااا؟؟؟ من شیاف ماریانا شنیده بودم ولی استفاده نکردم.. مامانم چندبار عسل و بهم گفته استفاده کن ولی حقیقتش چون تجویز دکتر نیس ترسیدم استفاده کنم... تازه مامانم بنده خدا برام گیاه پنیرک جمع کرده آخه برا عفونت زنان خوبه عنبرنسا برام فرستاده😅😅 ولی عنبرنسا استفاده نکردم از بوش بدم میاد😁😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جداااا؟؟؟ من شیاف ماریانا شنیده بودم ولی استفاده نکردم.. مامانم چندبار عسل و بهم گفته استفاده کن ولی ...

بهمون اعتماد کن عزیزم🤝☺️☺️

بعد یمدت عفونتات می‌ره هم خوشبو میشی هم ببخشیدا ت.ن.گ کننده هم هست 

شما تهرانی ؟

وااای یکسال؟ ازمایش خون ندادین ببینین ضعف سیستم ایمنی چیزی نباشه خدایی نکرده،مثلا دیابت تاثیر گذاره& ...

چرا آزمایش هم دادم خداروشکر دیابت ندارم ولی سیستم ایمنیم ظعیفه... باقی چیزای دیه آزمایشمم نرمال بود... ولی هنوز ک خوب خوب نشدم حتی یه مدت نزدیکی با شوهرمم کم کردم موقع استفاده از کرما و شیافای واژینال ناچارن از کاندوم استفاده میکردیم🙈😅

چرا آزمایش هم دادم خداروشکر دیابت ندارم ولی سیستم ایمنیم ظعیفه... باقی چیزای دیه آزمایشمم نرمال بود. ...

یه قرصی هست قرص ایمیوننس،اینو تهیه کنید خیلی خوبه

قرص مکمله یعنی خطر نداره و تداخل دارویی هم نداره در عوض برای ضعف سیستم ایمنیه

بهمون اعتماد کن عزیزم🤝☺️☺️ بعد یمدت عفونتات می‌ره هم خوشبو میشی هم ببخشیدا ت.ن.گ کننده هم هست  ...

نه عزیزم مشهدم.. خداکنه خوب بشم آخه دکتر میگفت حین استفاده از قرص فلوکونازول حامله نشی.. دیگه گاهی خارش امونم رو میبره

نه عزیزم مشهدم.. خداکنه خوب بشم آخه دکتر میگفت حین استفاده از قرص فلوکونازول حامله نشی.. دیگه گاهی خ ...

اگه دوست داشتی این روشو استفاده کنی حتما از یه عطاری معتبر تهیه‌شون کن 

من اگه عنبر نساء داشتم حتما اونم استفاده میکردم .....😊

چرا شدیددددد علت چی بود ؟؟؟؟

وای من از شیاف فیتوواژکس استفاده کردم ب مدت ۷شب مرتب‌.. روز آخر تیکه تیکه معذرت میخوام عفونت سفت ماستی شکل ازم خارج میشد و شدید واژنم ب سوزش و خارش افتاده بود ‌.. همون روز بلافاصله رفتم پیش دکترم با دستگاه معاینه ک معاینه کرد زمانی ک دستگاه رو آورد بیرون کپ کرده بودم از اون همه ترشح سفت... همونجا بود ک دکترم گفت قارچ مقاوم داری.. ک برام فلوکونازول دوره ۶ ماهه تجویز کرد...

یه قرصی هست قرص ایمیوننس،اینو تهیه کنید خیلی خوبه قرص مکمله یعنی خطر نداره و تداخل دارویی هم نداره ...

مممنونم برم داروخونه حتما میگیرم.. دکتر برام انواع ویتامین و زینک و این‌چیزها تجویز کرده بود همه رو استفاده کردم