2777
2789
وای من از شیاف فیتوواژکس استفاده کردم ب مدت ۷شب مرتب‌.. روز آخر تیکه تیکه معذرت میخوام عفونت سفت ماس ...

لعنت به این عفونت 

هر چی چیزای اینشکلی هست مال خانوماست 

آقایون فااااارغ از جهان 

وای من از شیاف فیتوواژکس استفاده کردم ب مدت ۷شب مرتب‌.. روز آخر تیکه تیکه معذرت میخوام عفونت سفت ماس ...

عزیزم تو این مدت که عفونت میاد می‌ره چجور رابطه داشته باشیم ؟؟؟؟؟؟با کاندوم درسته ؟؟؟؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه دوست داشتی این روشو استفاده کنی حتما از یه عطاری معتبر تهیه‌شون کن  من اگه عنبر نساء داشتم ...

ممنونم عزیزم حتما.... من یه مشما گنده مامانم از روستا برام فرستاده اصله اصل هم هست😁😅 ولی هنوز استفاده نکردم خیلی از عنبرنسا تعریف میکنن من بوشو دوس ندارم آپارتمان زندگی میکنم دوس ندارم یه ذره بوش بره بیرون😅

لعنت به این عفونت  هر چی چیزای اینشکلی هست مال خانوماست  آقایون فااااارغ از جهان

واقعنم.... حالا طفلی شوهر من خیلی جوش میزنه هی میگه چندبار دیگه میخوای بری دکتر چرا خوب نمیشی... وای حین رابطه گاهی ک ازم ترشح میاد ببخشید خودم خیلی ناراحت میشم شوهرمم متوجه میشه... حتی نکتار آناناس برام میگیره میگن خوشبو کننده واژنه ولی گاهی این اتفاق رخ میده😔

عزیزم تو این مدت که عفونت میاد می‌ره چجور رابطه داشته باشیم ؟؟؟؟؟؟با کاندوم درسته ؟؟؟؟؟

من از دکترم پرسیدم این عفونت قارچی مشکلی برای شوهرم نداره گفت نه.. ولی گفت بهتره بخاطر خودت از کاندوم استفاده کنین و نکات بهداشتی قبل و بعد نزدیکی رو کاملا رعایت کنین ک خداروشکر ازاین بابت کامل هردومون رعایت میکنیم