2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جآنم برای من؟؟؟

آره گلم 

من هیچ علائم عفونتی نداشتم 

منتها دیدم یه چند نفری عفونت دارن و عسل تزریق میکنن همراه به شیافایی هست به اسم ماریانا(اینا حتما باید اصل تهیه شن) شبا استفاده میکنن صبح که پامیشن میرن دستشویی گلاب بروت میگن تا می‌شینم کلی آب میاد می‌ریزه و اینا و خلاصه بعد دوهفته خوب شدن ......مثلا زن پسر داییم می‌گفت وقتی اینکارو انجام دادم شوهرم میگفته زودتر اینکارو میکردی انقدرررررر هزینه کردی با این دکترا 

خب خوبه راحتی.. همونجا بعد استفاده بپیچ لای دستمال کاغذی بگو شوهرت بندازه سطل آشغال 😅 ولی بعدش حتما ...

اقا من خودم بردم انداختم دستامم نشستم الان که هی میگین من احساس کثیف بودن بهم دست دادههه😂😂😂اخه دستم کثیف نشد.نمیتونمم الان بلند شم😂😂😂😂فقط عذاب وجدان کثیفی😂

باور کن حلالش نمی کنم اینقدر که من سر این ناشی گریش عذاب کشیدم .بچمم نارس به دنیا اومد 😢

خدا لعنتشون کنه اسم خودشونم میذارن دکتر خداتومنم پول ویزیت و دارو میگیرن اینطور مردم و درگیر میکنن🫤

جآنم برای من؟؟؟

من همینجوری گفتم بزار یه پاکسازی کرده باشم 

بعد ۳_۴روز دیدم گلاب بروی زیباتون 😊

دیدم تیکه تیکه عفونتای سفید عین دستمال کاغذی و پنیری داره میاد و می‌ره فهمیدم به به عفونت داشتم و خبر نداشتم .....

یکسال🥲 داروهامو ب موقع و درست هم استفاده کردم ولی بازم ترشحم خیلی عذرمیخوام زرد رنگ و یکم بو دار هس ...

وااای یکسال؟ ازمایش خون ندادین ببینین ضعف سیستم ایمنی چیزی نباشه خدایی نکرده،مثلا دیابت تاثیر گذاره