2777
2789
عنوان

بچم پسر بود

1448 بازدید | 63 پست

کاغذی که برای جشن تعیین جنسیت رو گرفته بودم و قسمت نشد موقع جشن باز شه رو باز کردیم. بچم پسر بود. هنوز توی شکممه. دیگه دلم نمیاد شکممو لمس کنم نازش کنم. آخ مامانم کاشکی میفهمیدم اون لحظه ای که قلبت ایستاد من کجا بودم و چیکار میکردم. یعنی داشتم به چیزی میخندیدم؟ داشتم چیز مقوی میخوردم تقویت بشی؟ داشتم چیکار میکردم؟ حسرت دیدن دوباره ورجه وورجه هات توی مانیتور سونوگرافی تا اخر عمر به دلم میمونه. اخرین تصویرت رو بابات دید که بی حرکت بودی. دیدار من هم بمونه قیامت.

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیززززززم ناراحت شدم 

حال رو روزتو خوب درک میکنم شش سال پیش منی 

چقدر زجه زدم چقدر گریه کردم گفتم اخه من چیکار کردم اخه چرا ترسیدی اون لحظه قلب کوچلوت یستاد چقدر ترسیدی الانم بعد یه بچه دیگه بازم دلم براش تنگ میشه

خدایی اشکمو در اوردی، چند ماهه بودی چرا خوب اینطور شد

چیزی تا چهار ماه نمونده بود. نمیدونم دیگه قلبش نزد. خیلی گشتن دنبال صداش. هنوزم تا شنبه ازشون مهلت خواستم. ولی دیگه نیست میدونم. هنوز باهاش خداحافظی نکردم هنوزم همه جا همراهمه.

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
اخی عزیززززززم ناراحت شدم  حال رو روزتو خوب درک میکنم شش سال پیش منی  چقدر زجه زدم چقدر ...

چقدر بعدش باردار شدین؟ روحیتون چقدر زمان برد تا به حالت عادی برگشت؟ راحت بعدش باردار شدین یا سخت میشه دیگه؟

چیزی تا چهار ماه نمونده بود. نمیدونم دیگه قلبش نزد. خیلی گشتن دنبال صداش. هنوزم تا شنبه ازشون مهلت خ ...

الاهی، حق داری واقعا هرچی بگیم نمیتونه تسلی بخش دردت باشه فقط از خدا برات صبر میخوام

زندگی همینه عزیزم یه جاهایی چنان عذابت میده که صدای خرد شدن استخوناتومیشنوی….

هشت ماهم بود دیدم حرکاتش کم شد فهمیدم خودمو رسوندمبیمارستان تنفسش کند بود با سز اورژانسی بایه حال خیلییی بد بدنیا اومد یک هفته بستری بود دکترا تو ان ای سیو نجاتش دادن جونم‌ براش میدادم انقدر تپلی شده بود نورخونه ما بود

اما توچهارماهگی تب کرد دکترا گفتن سرطانه …. بعد دوهفته بستری توسه تابیمارستان دکترا نتونستن علت تب درست تشخیص بدن تموم کرد….امسال پسرم باید میرفت مدرسه….

کمرم شکسته…..

یه اتفاقاتی باید بیفته که میفته ماهم نمیتونیم جلوشو بگیریم 

ایشالا بهترینا برات اتفاق بیفته 

درکت میکنم خواهر من بچه مو بدنیا آوردم بعد شش ماه از دست دادم خیلی سخته 

خدا به دلتون ارامش بده. 

چقدر بعدش باردار شدین؟ روحیتون چقدر زمان برد تا به حالت عادی برگشت؟ راحت بعدش باردار شدین یا سخت میش ...

چهار سال طول کشید 

خیلی سخته سوگ سقط خیلییییییی میگم الانم بعد شش سال دلم باهاشه 

فراموش نمیشه هیچوقت 

ولی خوب کنار میای باهاش 

روزی که بری بیمارستان واسه سقط و برکردی خونه اون روز بیشترین دلتنگی رو تجربه میکنی منکه اینطور بودم رفتم حموم فقط زار میزدم 

همسرتون برن ازمایش اسپرم بدن چون معمولا اسپرم ضعیف اینطوری میشه

زندگی همینه عزیزم یه جاهایی چنان عذابت میده که صدای خرد شدن استخوناتومیشنوی….  هشت ماهم ب ...

خداذبهت صبر بده منو پسرم رو تو شش ماهگی از دست دادم میفهمم حالتونو

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
چیزی تا چهار ماه نمونده بود. نمیدونم دیگه قلبش نزد. خیلی گشتن دنبال صداش. هنوزم تا شنبه ازشون مهلت خ ...

یاد خواهرم افتادم اونم بچش پسر بود دقیقا ۴ ۵ ماه بود طفلک قلبش یهو ایست کرد الان آبجیم یه دختر کوچولو ۱۱ ماهه دارم

اونو سقط کرد خواهرم خیلی گریه کرد شوهرشم همینطور ولی فایده نداشت اونام خیلی دکتر رفتن ولی قلبش مثل اینکه ایست کرده بود😔💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
زندگی همینه عزیزم یه جاهایی چنان عذابت میده که صدای خرد شدن استخوناتومیشنوی….  هشت ماهم ب ...

خدا به دلتون صبر بده. دکتر بهم گفت خداروشکر کن نموند. چون حتما مشکل داشت. اگر نداشت زنده میموند. اگرم با این وضعیت دنیا میومد قطعا سالم نبود