کاغذی که برای جشن تعیین جنسیت رو گرفته بودم و قسمت نشد موقع جشن باز شه رو باز کردیم. بچم پسر بود. هنوز توی شکممه. دیگه دلم نمیاد شکممو لمس کنم نازش کنم. آخ مامانم کاشکی میفهمیدم اون لحظه ای که قلبت ایستاد من کجا بودم و چیکار میکردم. یعنی داشتم به چیزی میخندیدم؟ داشتم چیز مقوی میخوردم تقویت بشی؟ داشتم چیکار میکردم؟ حسرت دیدن دوباره ورجه وورجه هات توی مانیتور سونوگرافی تا اخر عمر به دلم میمونه. اخرین تصویرت رو بابات دید که بی حرکت بودی. دیدار من هم بمونه قیامت.
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
عزیزم دخترم 7ماه باهم بود بخاطر کم کاری دکترا بدنیا امد یه روزم پیشم بود بعد اسمونی شد این درد فرامو ...
خدا به شما صبر بده. خیلی حتما قوی هستید.
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
مرسی عزیزم نه اصلا قوی نیستم شبانه روز کارم گریه تنگی نفس گرفتم قلبمم بشدت داره اذیتم میکنه 31این ما ...
آخ میفهمم چی میگی. منم از الان دارم به ۱۴ آذر فکر میکنم که تاریخ زایمان زده بودن برام. امروز رفتم همون بیمارستان. تخت نوزاد میدیدم میران خودمو توش تصور کردم دلم اتیش شد