2777
2789
عنوان

بچم پسر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 63 پست
از خدا می‌خوام امروز ک رفتی قلبش بزنه ❤️ دوباره حسش کنی  اما اگ نشد فک نکن از دستش دادی  ...

فردا میرم. ممنونم. بچم رفت اینو دیگه میدونم. با دل مهربونت برام دعا کن سقط راحتی داشته باشم

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا میرم. ممنونم. بچم رفت اینو دیگه میدونم. با دل مهربونت برام دعا کن سقط راحتی داشته باشم

چقد زود قبول کردی 

چ مادر قوی ای هستی 

بمیرم برات 

من روزی ک فهمیدم قلب بچم واستادع تا 8 روز بچمو تو شکمم مرده نگهداشتم میگفتم زندس اشتباه شده 😭 فدای دلت بشم 

نمیش امروز سونو بدی ؟ قلبم درد می‌کنه 

بچم ۷ هفته و سه روز داشت من دق کردم از نبودش تب کردم شدید رفتم زیر سرم 

تو چی داری می‌کشی 

چی می‌کشییییی خدا ب دلت آرامش بده خدا ب دلت صبر بده 

اگ بدی دکتر بنویسه سونو اضطراری امروزم سونو میکنن 

من جات دارم دق میکنم فداتشم 

اولی بود ؟ 

چقد زود قبول کردی  چ مادر قوی ای هستی  بمیرم برات  من روزی ک فهمیدم قلب بچم واستاد ...

من هم دلم خونه اما بخاطر همسرم هم که شده باید صبور باشم. باید کمکش کنم که اون هم بتونه سر پا وایسه. اگه قراره هر دو از پا دراومده باشیم خیلی سخت میشه. من مجبورم سر پا وایسم تا نذارم خودم یا همسرم افسرده شیم. بچه اولمون بود عاشقش بودیم براش کلی برنامه چیدیم. قرار بود این ماه بریم اتاقشو بچینیم.نشد قسمت نبود‌. باید قوی باشیم که بتونیم زندگیمونو ادامه بدیم دوباره صاحب بچه بشیم. به من خیلی این دو روز سخت گذشت. ۳ ماه و نیم تمام بدترین ویارهارو تحمل کردم. به امید اینکه روزی که بغلش میکنم خستگی هامو در کنم. قسمتم نبود کاریشم نمیشه دیگه کرد

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
چقد زود قبول کردی  چ مادر قوی ای هستی  بمیرم برات  من روزی ک فهمیدم قلب بچم واستاد ...

خدا به شما هم ارامش بده حال همو خوب میفهمیم پس. دکتر بم گفت باید بذاری بین سونوهات فاصله بیوفته. پشت هم فایده نداره. بچه اول تا قیامت فراموش نمیشه. شما بچتون سنش کم بود حرکاتشو هنوز ندیده بودین. من انگشتای دستشو سونوگرافی تو ان تی دیدم و عکس و  فیلمی که ازش داشتم رو بوسیدم. یک هفته بعد عکس بدن مچاله شدشو دادن دستم. سبحان الله

من هم دلم خونه اما بخاطر همسرم هم که شده باید صبور باشم. باید کمکش کنم که اون هم بتونه سر پا وایسه. ...

اون هنوز بچته همیشه بچت میمونه خدا تو رو میبینه بدبختیایی ک کشیدی میبینه قسمت نبود خواهر قشنگم انشاالله جاش ب زودی سبز شع انشاالله دوقلو بیارین 

نازم بعد حتما شوهرت بگو یه آزمایش اسپرم بده کمتر از صد تومنه 😔 خودتم سونو بده نازنینم 

قول بده خبرم کنی سونو دادی 

خدا به شما هم ارامش بده حال همو خوب میفهمیم پس. دکتر بم گفت باید بذاری بین سونوهات فاصله بیوفته. پشت ...

فداتشم 😭 

منم بچم دست داشت بخدا تو سونوی واژینال دیدم دستاشو عکسشم خونه دارم 

بارهت عکسش رو مث تو می‌بوسم باهاش حرف میزنم 

آخ بمیرم برات بچت بزرگ بود 

حرکت هاشو دیدی اما من ندیدم 

میدونی ؟ منم بچم انگار کج شده بود ب دکتر ک گفتم گف ن سونو بد گرفته امکان نداره 

اون هنوز بچته همیشه بچت میمونه خدا تو رو میبینه بدبختیایی ک کشیدی میبینه قسمت نبود خواهر قشنگم انشاا ...

عزیزم ما قبل اقدام چکاب کرده بودیم. همسرم ازمایش داده بود. هیچکدوم مشکلی نداشتیم. منم همینطور. همه چیز خوب بود یهویی اتفاق افتاد. بله عزیزم حتما خاطرم میمونی بت پیام میدم اطلاع میدم. ان شاءالله خدا به خودت و عزیزانت سلامتی بده

فداتشم 😭  منم بچم دست داشت بخدا تو سونوی واژینال دیدم دستاشو عکسشم خونه دارم  بارهت عکس ...

اره کج میشه منم همسرم توی مانیتور دیدش که سرش کج افتاده بود. گفت تکون نمیخورد فقط بخاطر گریه ها و لرزیدن تو یه تکونی میخورد شکمت اونم تکون میخورد. گفت یجا یه تکون شدید خورد یه لحظه امیدوار شدم اما دکتر بت گفت شکمتو تکون نده اروم باش امیدم ناامید شد. من خیلی سر تخت سونو میلرزیدم. من بار اول با میکروفون رب ساعت دستگاه رو شکمم بود بار دوم سونو هم همینطور. من دقیقه های زیادی رو با سختی گذروندم. صدای اطرافمو نمیشنیدم توجه نمیکردم که شاید کوچیکترین صدای ضربان قلب به گوشم برسه. بعد از اون فقط نشستم زار زدم بدون توجه به مردم اطرافم. یکی آب میاورد یکی میخواست دلداری بده اما من توی یه دنیای دیگه بودم. بچه من همه اعضای خانواده رو میشناخت. همه رو بش معرفی کرده بودم. ساعت ها باش حرف زدم. من دلم خیلی نازکه. دو تا پرنده دارم دلم نمیاد تو قفس باشن همش تو اتاق آزادن سال هاست نذاشتم یه پر بال ازشون خم بشه. چرا باید داغ بچمو ببینم. دلم مگه چیه. 

عزیزم ما قبل اقدام چکاب کرده بودیم. همسرم ازمایش داده بود. هیچکدوم مشکلی نداشتیم. منم همینطور. همه چ ...

یه دکتری بهم گف 

یه روز ک یا تخمک یا اسپرم ضعیف بوده بد شکل بوده لقاح انجام گرفته بچه مشکل دار بوده اینطور شد 😔 

من بعد اینک فهمیدم مرده ۷ تا دکتر رفتم تا یکم بهم امید بدن اما هیچکس نمیتونس هیچ کاری کنه

یه دکتری بهم گف  یه روز ک یا تخمک یا اسپرم ضعیف بوده بد شکل بوده لقاح انجام گرفته بچه مشکل دار ...

شما هم اولی بود؟ برای اولی ها میگن شایع هست. توکل بر خدا الان داغ دیدیم بهتره تا خدایی نکرده پسفردا بچه ناقص بدنیا می اوردیم. بقول مادرشوهرم الان رفت بهتر بود یا بدنیا میاوردین چشمت به چشمش میوفتاد و بعد از دست میدادیش

اره کج میشه منم همسرم توی مانیتور دیدش که سرش کج افتاده بود. گفت تکون نمیخورد فقط بخاطر گریه ها و لر ...

فدات شم اشکم در اومد😭😭😭😭 

میگن سونوی واژینال دقیقه چرا واژینال ندادی 😭

فدات شم اشکم در اومد😭😭😭😭  میگن سونوی واژینال دقیقه چرا واژینال ندادی 😭

واژینال خوب نیست عزیزم. لطفا شما هم دیگه نده. برای من الان تو این سن بارداری دیگه واژینال نمیگیرن. همون اولاشم نباید بگیرن که متاسفانه میگیرن. 

شما هم اولی بود؟ برای اولی ها میگن شایع هست. توکل بر خدا الان داغ دیدیم بهتره تا خدایی نکرده پسفردا ...

اره قشنگم اولی بود 

میگن برای هر زنی یه سقط هست خواهرم 

میدونی ؟ دختر خاله ی شوهرم بچه ی ۸ ماهه پسرشو سزارین کرد مرد 😔 دقیقا اونم با من اینطوری شد 

فدات شم اشکم در اومد😭😭😭😭  میگن سونوی واژینال دقیقه چرا واژینال ندادی 😭

خدانکنه.زنده باشی