2777
2789
عنوان

بچم پسر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 63 پست
خدا بهتون صبر بده عزیزم🙏 علتش فوت فرشته کوچولوی شما چی بوده؟  

یه مشکل ژنتیکی داشت اس ام آی تا دو ماهگی خوب بود بعد هی عضله های بدنش شل میشد یعنی تکون کمتر میداد

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هشت هفته رفتم گفتن تو شش هفته ایست قلبی کرده تو مانیتورم داشتم میدیدمش چهارهفته همراهم بود و نت ...

خدا بهتون ارامش بده

من امروز باش کنار اومده بودم دیگه.اما دوباره کاغذ جنسیتش اتیشم زد. دوباره مث روز سونو فقط من بودم و سیاهی های اطرافم و صدای فریاد خودم که تو سرم میپیچید. دردناک ترینش برام لحظه ای بود که دیگه بی صدا فریاد زدم. با دهن باز و بی صدا. خیلی دردناکه. خیلی. اون لحظه تمام وجودتو فشار میگیره

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

الهی بمیرم برات منم نه ماه پیش دوقلو هامو از دست دادم قلبشون میزد صداشونو شنیدم 💔💔💔💔

تمام خاطره هام آمد تو ذهنم ....

الان چند ماهه اقدامم ولی هنوز نشدم،

ایشالا زودی جاش پر بشه برات 

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
چهار سال طول کشید  خیلی سخته سوگ سقط خیلییییییی میگم الانم بعد شش سال دلم باهاشه  فراموش ...

قبل اقدام همسرم ازمایش داده بود مشکلی نداشت ما جفتمون قبل اقدام چکاب رفتیم. قسمتمون نبود چه میشه کرد. خیلی دوست داشتیم بچه اولمون پسر باشه. نموند. خداروشکر در هر حالتی. برای هرچی داد و نداد. هرچی داد و گرفت.

ببخشید چهار سال اقدام نکردین یا بچه دار نشدین تو این مدت؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
یاد خواهرم افتادم اونم بچش پسر بود دقیقا ۴ ۵ ماه بود طفلک قلبش یهو ایست کرد الان آبجیم یه دختر کوچول ...

من هم توی همین شرایطم. دخترشون بلافاصله گیرشون اومد یا زمان برد؟ من میخوام بعد ریکاوری بدنم دوباره اقدام کنم

الهی بمیرم برات منم نه ماه پیش دوقلو هامو از دست دادم قلبشون میزد صداشونو شنیدم 💔💔💔💔 تمام خاطره ...

ان شاءالله بزودی دامنمون سبز شه

[QUOTE=294953104]قبل اقدام همسرم ازمایش داده بود مشکلی نداشت ما جفتمون قبل اقدام چکاب رفتیم. قسمتمون نبود چه میشه کرد ...[/QU

چهارسال اقدام بودم نمیشد همسرم اسپرمش ضعیف بود 

انشالله عزیزم ناراحت نباش  قسمتش به دنیا نبود ایشالله این بار خدا یه گل پسر سالم بهت میده

آمین

منم پنج ماهه سقط کردم .خدا به همه مامانا که سقط کردن صبر بده جاشو براشون سبز کنه منم باهاشون

آمین. خدا به دلت ارامش بده

از خدا می‌خوام امروز ک رفتی قلبش بزنه ❤️ دوباره حسش کنی 

اما اگ نشد فک نکن از دستش دادی 

اون دنیا میشینه جلو در بهشت میگ تا مامانم نیاد نمیرم تو 

منتظرته اونجا میبینتت انشاالله ک حاجت روا شی انشاالله قلبش بزنه انشاالله سالم باشه 

اسی کجایی چیشد

هیچی منتظرم فردا بشه برم سونو که با سونو برم مطب دکتر بم بگه باید برای سقط چیکار کنم. ولی دیگه حسش نمیکنم شکمم از اون سفتی دراومده. دیگه رفته میدونم.