2777
2789
تو تناسخ کارما وجود داره یعنی اگه بدی بکنی تو زندگی بعدیت همون عذاب و سختی که به دیگران دادی رو تجرب ...

زندگی بعدی درجهان اخرت هست نه اینجا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

تازه همه قرار نیست حتما توبه کنن بمیرن 

من شنیدم اگه کسی کافر باشه ولی به کفر خودش اگاهی نداشته باشه ولی ادم خوبی بوده باشه و انسانیت داشته باشه اون دنیا خدا پاداششو میده

فکرکنم یه همچین چیزی بوو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که کاملا مطمئنم اینه که هر انسانی همیشه حداقللللل یه بارم که شده تو زندگیش یه نشونه ای از هدایت ...

ولی این حرفی ک زدم نشون میده تناسخ ممکن وجود داشته باشه

وگرنه با عدالت خدا و جهان هستی در تضاد

شاید ک نمیشه حرف عزیزم؛ من خیلی گناهکار دیدم ۲ نفر یک شکل ولی یکی مرد و یکی سال ها زندس

هرچی هست مربوط به اون دنیاست وباعذاب پاک میشن نه اینکه برگردن اینجا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
شاید اگه اون شخص می موند خیلی بیشتر گناه میکرد واهل توبه نبود,خیلی از موارد عمرمون روکوتاه میکنن مثل ...

عزیزم اگه اینجوره ک مطمعنا خدا ب آینده اگاه چرا اونا ک می دونست گناه ها بزرگی میکنن همون بچگی جونشونو نگرفت؟ 

ولی این حرفی ک زدم نشون میده تناسخ ممکن وجود داشته باشه وگرنه با عدالت خدا و جهان هستی در تضاد

یسری چیزا هستن ما نمیدونیم 

داستان خضر و موسی رو شنیدی؟ موسی میدونست خضر پیامبر هست و قطعا به دستور خدا عمل میکنه

رفتن و خضر سر راه یه پسربچه نوجوون رو کشت و موسی هاج و واج که چیکار کردی بچرو کشتی

بعد خضر گفت این بچه اگه میموند و بزرگ میشد بلای جون پدر و مادرش میشد 

هرچی هست مربوط به اون دنیاست وباعذاب پاک میشن نه اینکه برگردن اینجا

این جمله یجا خوندم : 

در آیین جینیسم، یک روح بسته به کارمای خود به هر یک از چهار حالت وجودی پس از مرگ سفر می‌کند. حالت بهشتی (والاترین حالت وجودی)، حالت انسانی، حالت جانوری، و حالت جهنمی (پست‌ترین حالت وجودی)

عزیزم اگه اینجوره ک مطمعنا خدا ب آینده اگاه چرا اونا ک می دونست گناه ها بزرگی میکنن همون بچگی جونشون ...

چون یسری افراد رو مایه ی امتحان بعضی دیگه قرار میده

اگه بدی نبود خوبی معنا نداشت این دنیا

هر کسی یه اعتقادی داره منم به اخرت اعتقاد ندارم    

والا من تعجب میکنم همین حکومت ایران ؛ دیگه ته اعتقاداتن 

ولی آیا کار ها و اعمالشون نشون میده معتقد ب اون دنیان؟ خیر

چقدر خوب که اطلاعاتت بالاست  ادامه بده امیدوارم به نتایج درستی برسی

ببین عزیزم خود خدا و قران گفته چیزی رو بدون اثبات و مدرک نپذیرین 

اما متاسفانه اکثر ماها دینمون رو بدون تحقیق قبول کردیم

2790
2778
2791
2779