2777
2789
حرف شما هم طبق گفته ها قران و خودتون کفر؛ کل سوره ها قران با بسم الله الرحمن الرحیم شروع شده به نام ...

بله عزیزم ولی ایات فراوانی درباره ی عذاب کافران ومشرکان و غیبت کنندگان و خورندگان حق یتیم وغیره اومده .

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابااا وگرنه اینطوری خودم اول کافر میشدم وگرنه فرعونم قبل مرگ درحالی که داشت غرق میشد توبه کرد ...

خود خدا گفته اگه اونقد التماس موسی کردی یبار منو صدا میزدی نجاتت میدادم

بله عزیزم ولی ایات فراوانی درباره ی عذاب کافران ومشرکان و غیبت کنندگان و خورندگان حق یتیم وغیره اومد ...

بله منم موافق این نیستم ک پاداش و جزا کارها خوب و بد بی جواب بمونه

من عاشق خدام حتی خیلی گناهکارم باشم مطمعنم همیشه پشتمه و هوامو داره

درسته اون همیشه مشتاق بنده هاشه

و امروزم یه جمله ی قشنگ خوندم ازش

که شوق خدا از دیدن بنده ای که توبه میکنه و بهش برمیگرده 

از شوق کسی تو تاریکی بیابون وسایل و شترشو گم کرده بود ولی یهو پیدا میکنه بیشتره

ولی یادت باشه نباید از عشق سو استفاده کنی

بهرحاا هرچیزی معیاری داره

فکر نکن چون بخشنده هست میتونی راحت گناه کنی

همون خدا ک‌میگی گفته حتی ی دقیقه قبل مرگ؛ کافر ک هیچ اعتقادی ب خدا و اون دنیا نداشته تا الان اگه توب ...

خب همین یک دقیقه قبل مرگ نشون میده ما فقط یکبار فرصت داریم برای زندگی و کارخوب وتوبه 

درسته اون همیشه مشتاق بنده هاشه و امروزم یه جمله ی قشنگ خوندم ازش که شوق خدا از دیدن بنده ای که تو ...

من خدارو مثل رفیق خودم می دونم منم انسانم مسلما گناه کردم ولی هیچوقت حضور خدا رو از خودم دریغ نکردم

خود خدا گفته اگه اونقد التماس موسی کردی یبار منو صدا میزدی نجاتت میدادم

اون قارون بود نه فرعون

گناه قارون کمتر از فرعون بود

اصلا موسی انقدر از فرعون دور بود نمیتونست باهاش حرف بزنه

خب همین یک دقیقه قبل مرگ نشون میده ما فقط یکبار فرصت داریم برای زندگی و کارخوب وتوبه 

ببین در مورد عدالت ب مشکل میخوریم؛ فرضا دوتا گناهکار هستن یکی توی ۳۰ سالگی میمیره و فرصت توبه پیدا نمیکنه ولی یکی تا ۶۰ سالگی زندس و بعد توبه میکنه 

بنظرت این از لحاظ عدالتی مشکل نداره؟ 

چرا خدا ب یکی فرصت و عمر داده ک بتونه توبه کنه ولی ب یکی نداده

تو تناسخ کارما وجود داره یعنی اگه بدی بکنی تو زندگی بعدیت همون عذاب و سختی که به دیگران دادی رو تجرب ...

کافی نیست 

کسی که جون خیلیارو گرفته در زندگی قبلی

هنوزم زنده شده و زندگی میکنه

کافی نیست

ببین در مورد عدالت ب مشکل میخوریم؛ فرضا دوتا گناهکار هستن یکی توی ۳۰ سالگی میمیره و فرصت توبه پیدا ن ...

شاید اگه اون شخص می موند خیلی بیشتر گناه میکرد واهل توبه نبود,خیلی از موارد عمرمون روکوتاه میکنن مثل ظلم به پدرومادر.

ببین در مورد عدالت ب مشکل میخوریم؛ فرضا دوتا گناهکار هستن یکی توی ۳۰ سالگی میمیره و فرصت توبه پیدا ن ...

چیزی که کاملا مطمئنم اینه که هر انسانی همیشه حداقللللل یه بارم که شده تو زندگیش یه نشونه ای از هدایت دریافت میکنه

چه بسا بیشتر حتی.

ولی مهم اینه که ادم اون نشونه رو دنبال کنه یا اهمیتی نده

خواه ۱۰ ساله باشه خواه ۱۰۰ ساله

شاید اگه اون شخص می موند خیلی بیشتر گناه میکرد واهل توبه نبود,خیلی از موارد عمرمون روکوتاه میکنن مثل ...

شاید ک نمیشه حرف عزیزم؛ من خیلی گناهکار دیدم ۲ نفر یک شکل ولی یکی مرد و یکی سال ها زندس

2790
2778
2791
2779
2792