2777
2789
تو تناسخ کارما وجود داره یعنی اگه بدی بکنی تو زندگی بعدیت همون عذاب و سختی که به دیگران دادی رو تجرب ...

زندگی بعدی درجهان اخرت هست نه اینجا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

تازه همه قرار نیست حتما توبه کنن بمیرن 

من شنیدم اگه کسی کافر باشه ولی به کفر خودش اگاهی نداشته باشه ولی ادم خوبی بوده باشه و انسانیت داشته باشه اون دنیا خدا پاداششو میده

فکرکنم یه همچین چیزی بوو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیزی که کاملا مطمئنم اینه که هر انسانی همیشه حداقللللل یه بارم که شده تو زندگیش یه نشونه ای از هدایت ...

ولی این حرفی ک زدم نشون میده تناسخ ممکن وجود داشته باشه

وگرنه با عدالت خدا و جهان هستی در تضاد

شاید ک نمیشه حرف عزیزم؛ من خیلی گناهکار دیدم ۲ نفر یک شکل ولی یکی مرد و یکی سال ها زندس

هرچی هست مربوط به اون دنیاست وباعذاب پاک میشن نه اینکه برگردن اینجا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
شاید اگه اون شخص می موند خیلی بیشتر گناه میکرد واهل توبه نبود,خیلی از موارد عمرمون روکوتاه میکنن مثل ...

عزیزم اگه اینجوره ک مطمعنا خدا ب آینده اگاه چرا اونا ک می دونست گناه ها بزرگی میکنن همون بچگی جونشونو نگرفت؟ 

ولی این حرفی ک زدم نشون میده تناسخ ممکن وجود داشته باشه وگرنه با عدالت خدا و جهان هستی در تضاد

یسری چیزا هستن ما نمیدونیم 

داستان خضر و موسی رو شنیدی؟ موسی میدونست خضر پیامبر هست و قطعا به دستور خدا عمل میکنه

رفتن و خضر سر راه یه پسربچه نوجوون رو کشت و موسی هاج و واج که چیکار کردی بچرو کشتی

بعد خضر گفت این بچه اگه میموند و بزرگ میشد بلای جون پدر و مادرش میشد 

هرچی هست مربوط به اون دنیاست وباعذاب پاک میشن نه اینکه برگردن اینجا

این جمله یجا خوندم : 

در آیین جینیسم، یک روح بسته به کارمای خود به هر یک از چهار حالت وجودی پس از مرگ سفر می‌کند. حالت بهشتی (والاترین حالت وجودی)، حالت انسانی، حالت جانوری، و حالت جهنمی (پست‌ترین حالت وجودی)

عزیزم اگه اینجوره ک مطمعنا خدا ب آینده اگاه چرا اونا ک می دونست گناه ها بزرگی میکنن همون بچگی جونشون ...

چون یسری افراد رو مایه ی امتحان بعضی دیگه قرار میده

اگه بدی نبود خوبی معنا نداشت این دنیا

هر کسی یه اعتقادی داره منم به اخرت اعتقاد ندارم    

والا من تعجب میکنم همین حکومت ایران ؛ دیگه ته اعتقاداتن 

ولی آیا کار ها و اعمالشون نشون میده معتقد ب اون دنیان؟ خیر

چقدر خوب که اطلاعاتت بالاست  ادامه بده امیدوارم به نتایج درستی برسی

ببین عزیزم خود خدا و قران گفته چیزی رو بدون اثبات و مدرک نپذیرین 

اما متاسفانه اکثر ماها دینمون رو بدون تحقیق قبول کردیم

2790
2778
2791
2779