2777
2789
ببین عزیزم خود خدا و قران گفته چیزی رو بدون اثبات و مدرک نپذیرین  اما متاسفانه اکثر ماها دینمو ...

درسته منم بدون تحقیق و این حرفا از هرچی مربوط به خدا و دین میشد متنفر بودم

بخاطر یه عده ادم نادان و البته افکار نادرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منم بدون تحقیق و این حرفا از هرچی مربوط به خدا و دین میشد متنفر بودم بخاطر یه عده ادم ن ...

می دونی الان ک کلی دوربین و رسانه و ... هست میان اتفاقا ک می افته رو تحریف میکنن مثل همون هواپیما نخبه ها ک‌تا ۳ روز میگفتن ما نزدیم🤣 بعد فک کن اتفاقایی ک عزاران سال پیش افتاده تحریف نشده باشه

می دونی الان ک کلی دوربین و رسانه و ... هست میان اتفاقا ک می افته رو تحریف میکنن مثل همون هواپیما نخ ...

اره متاسفانه تو دنیا به اندازه هیچکس از کسایی که تحریف میکنن و دروغ میگن متنفر نیستم

ولی تنها چیزی که مطمئنم تحریف نشده قرآنه 

مابقی کم و بیش دستخوش تغییر شدن 

خب پس ینی اخرت قبول ندارن و از نظر اونا اخرتی تیس

دوحالت داره

یا چیزی که شما میگی هستن

یا باور دارن ولی سعی میکنن زیاد بهش فکرنکنن که جلوی مفت خوریشون رو نگیره

میدونی چی میگم؟

مثلا میدونی ۴ ساعت دیگه امتحانه ولی نمیری بخونی

دوحالت داره یا چیزی که شما میگی هستن یا باور دارن ولی سعی میکنن زیاد بهش فکرنکنن که جلوی مفت خوریش ...

اره نفسشون غلبه میکنه بهشون و میگن نقد بچسب نسیه مهم نیس

قران تفسیرررررش خیلییییییی سخته😭 

اوهوم...ولی بهترین تفسیری که خوندم تفسیر نور از سایت quran anhar بود نمیگم بی عیب و نقصه ولی نسبت به بقیه بهتر بود 

و همچنین خود آدمم تفسیر کنه خوبه ولی درست باشه

اوهوم...ولی بهترین تفسیری که خوندم تفسیر نور از سایت quran anhar بود نمیگم بی عیب و نقصه ولی نسبت به ...

ممنون؛ خود امام علی گفتن ی ساعت تفکر از ۷۰ سال عبادت برتر هست

این جمله یجا خوندم :  در آیین جینیسم، یک روح بسته به کارمای خود به هر یک از چهار حالت وجودی پس ...

ببین همه ی حرفات درستن و مطابق با ایات ولی همگی مربوط به اون دنیا نه اینجا,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
2790
2778
2791
2779
2792