2777
2789
عزیزم اگه اینجوره ک مطمعنا خدا ب آینده اگاه چرا اونا ک می دونست گناه ها بزرگی میکنن همون بچگی جونشون ...

از کجا معلوم که نگرفته تو زمان جنینی اینهمه سقط جنین غیرعمد ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب پس اگه گرفته این همه ظالم ستمگر چیکا میکنن ت دنیا

دنیا طلبی وحرص دنیا و غرق شدن تو مسایل دنیوی و شیطان ووسوسه هاش ونفس اماره همواره در کمین ادمه ,واگر قرار بود بد وجود نداشته باشه خوب از کجا مشخص میشد یا بالعکس

کاش خدا ی جوری نشون میداد همیشه کنارمون

نحن اقرب من حبل الورید خدا از رگ گردن بهت نزدیک تره عزیزم کافیه از قلبت بپرسی

نحن اقرب من حبل الورید خدا از رگ گردن بهت نزدیک تره عزیزم کافیه از قلبت بپرسی

😔😔 پس چرا اینقد نا امید عاجز میشیم بعضی وقتا؛ وقتی ک خالق جهان هستی کنارمون

😔😔 پس چرا اینقد نا امید عاجز میشیم بعضی وقتا؛ وقتی ک خالق جهان هستی کنارمون

ناامیدی سلاح شیطانه و از خداشه که ما بنده ها خسته وناامید باشیم,منم خیلی وقتا ناامید شدم و چشمم به دست بنده ها بود واسه کمک ولی از وقتی از خدا خواستم واقعا واقعا هوامو داشته تاالان,

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز