2777
2789
عزیزم اگه اینجوره ک مطمعنا خدا ب آینده اگاه چرا اونا ک می دونست گناه ها بزرگی میکنن همون بچگی جونشون ...

از کجا معلوم که نگرفته تو زمان جنینی اینهمه سقط جنین غیرعمد ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب پس اگه گرفته این همه ظالم ستمگر چیکا میکنن ت دنیا

دنیا طلبی وحرص دنیا و غرق شدن تو مسایل دنیوی و شیطان ووسوسه هاش ونفس اماره همواره در کمین ادمه ,واگر قرار بود بد وجود نداشته باشه خوب از کجا مشخص میشد یا بالعکس

کاش خدا ی جوری نشون میداد همیشه کنارمون

نحن اقرب من حبل الورید خدا از رگ گردن بهت نزدیک تره عزیزم کافیه از قلبت بپرسی

نحن اقرب من حبل الورید خدا از رگ گردن بهت نزدیک تره عزیزم کافیه از قلبت بپرسی

😔😔 پس چرا اینقد نا امید عاجز میشیم بعضی وقتا؛ وقتی ک خالق جهان هستی کنارمون

😔😔 پس چرا اینقد نا امید عاجز میشیم بعضی وقتا؛ وقتی ک خالق جهان هستی کنارمون

ناامیدی سلاح شیطانه و از خداشه که ما بنده ها خسته وناامید باشیم,منم خیلی وقتا ناامید شدم و چشمم به دست بنده ها بود واسه کمک ولی از وقتی از خدا خواستم واقعا واقعا هوامو داشته تاالان,