2777
2789
خدا همونقدر که مهربونه ,دارای عقاب وخشمه نسبت به گنه کاران سرکش

حرف شما هم طبق گفته ها قران و خودتون کفر؛ کل سوره ها قران با بسم الله الرحمن الرحیم شروع شده به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من کل قران رو خوندم هرگز چنین ایه ای مشاهده نکردم عزیزم وقبول ندارم تناسخ رو

من به ایه ی خاصی اشاره نکردم  چون مراجعه به قران نکردم اما میدونم ک در قران راجب به هر مسئله ای  توضیح ارائه شده شما قبل از گارد گرفتن بهتره به نوع تاپیک و نوع سوال دوستمون توجه کنید 

من فقط گفتم این یه مسئله ای که توی قران نه رد شده و نه تایید شده حالا اطلاعاتی که من دارم طبق درسی هست که دارم میخونم و اطلاعاتی ک شما داری طبق تحقیقات مد نظر خودتونه 

من نه قراره به شما تحمیل کنم و نه شما باید به من تحمیل کنی 

شاید نظر من برای شما سند و مدرک کافی نداشته باشه 

و همچنین حرف شما هم ک میگین کل قران رو مطالعه کردین و چیزی از تناسخ ندیدین از نظر من کاملا رد میشه 

پس بهتره  ارزیابی رو کنار بگذارید 

چون اینا فقط یک تئوری شاخص و منحصر به فرد هست ک هر کس عقاید و نظر خودش رو داره

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
عزیزم بهشتم طبقه بندی داره جایگاه ها مختلف  ولی خالقی ک من میشناسم حتی دلش نمیاد همه اینایی ک ...

خب تو بهم بگو...فرق منی که ادم خوبی بودم با اونیکی بد بود پس چی میشه

خب منم بیام بد باشم دیگه

بعد منتظر باشم خدا بیاد با تناسخ به منم یاد بده ظلم بده

چرا به خودم زحمت بدم خوب زندگی کنم سختی بکشم

خب تو بهم بگو...فرق منی که ادم خوبی بودم با اونیکی بد بود پس چی میشه خب منم بیام بد باشم دیگه بعد ...

عزیزم بهت گفتم بهشت طبقه بندی داره مثل ماشین 

فرضا بهشت ماشین در نظر بگیر 

شما ک خیلی خوب بودی خدا بهت مازراتی میده 

یکی یکم خوب بوده بهش لندکروز میده 

یکیم ک بد بوده پراید 

ولی همه ماشین دار میشن

عزیزم بهشتم طبقه بندی داره جایگاه ها مختلف  ولی خالقی ک من میشناسم حتی دلش نمیاد همه اینایی ک ...

و خدایی که از مثقال ذره ای شر وخیر نمیگذره ,مگر کسی که قبل از رفتن به جهان ابدی توبه ی واقعی کرده باشه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
عزیزم بهت گفتم بهشت طبقه بندی داره مثل ماشین  فرضا بهشت ماشین در نظر بگیر  شما ک خیلی خو ...

بااین حرفت موافقم ولی با تناسخ نه 

عزیزم اینجا چیزی دستگیرت نمیشه همه با تعصب حرف میزنن اگه میخوای بصورت جامع اطلاعات کسب کنی این دوتا کتابو بخون

اول سفر روح مایکل نیوتن دوم سرنوشت روح مایکل نیوتن

نویسنده یه فراروانشناسه که تجربیاتش رو از هیپنوتیزم و ذهن ابرآگاه انسانها بدست آورده

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

و خدایی که از مثقال ذره ای شر وخیر نمیگذره ,مگر کسی که قبل از رفتن به جهان ابدی توبه ی واقعی کرده با ...

همون خدا ک‌میگی گفته حتی ی دقیقه قبل مرگ؛ کافر ک هیچ اعتقادی ب خدا و اون دنیا نداشته تا الان اگه توبه کنه بخشیده نیشه

البته اینم بگما 

من حدود ۱ سال پیش هم طرفدار پر و پا قرص تناسخ بودم

و فکر میکردم در زندگی قبلیم ونگوگ بودم چون خیلی شبیه هم بودیم انگار 

بعد ها بیشتر خواستم بدونم...که نتیجه گرفتم تناسخ واقعی نیس

یعنی بهتره بگم منطقی نیست قشنگه ها ولی منطقی نیست

منم میگفتم چرا هم از خدا بترسم هم عاشقش باشم 

مگه میشه یکیو دوست داشته باشی و عاشقشم باشی 

تا اینکه یه حدیثی خوندم فکرکنم از امام صادق بود

که میگفت عاشق و امیدوار به خدا باش ولی در حدی که به طغیان و سرکشیت وادارت نکنه 

و جوری ازش بترس ولی درحدی که از رحمتش ناامید نشی

من به ایه ی خاصی اشاره نکردم  چون مراجعه به قران نکردم اما میدونم ک در قران راجب به هر مسئله ای ...

بله گفتم که شما مختارید حرف منو رد کنید,

خب تو بهم بگو...فرق منی که ادم خوبی بودم با اونیکی بد بود پس چی میشه خب منم بیام بد باشم دیگه بعد ...

تو تناسخ کارما وجود داره یعنی اگه بدی بکنی تو زندگی بعدیت همون عذاب و سختی که به دیگران دادی رو تجربه میکنی 

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

البته اینم بگما  من حدود ۱ سال پیش هم طرفدار پر و پا قرص تناسخ بودم و فکر میکردم در زندگی قبل ...

من عاشق خدام حتی خیلی گناهکارم باشم مطمعنم همیشه پشتمه و هوامو داره

همون خدا ک‌میگی گفته حتی ی دقیقه قبل مرگ؛ کافر ک هیچ اعتقادی ب خدا و اون دنیا نداشته تا الان اگه توب ...

نه بابااا وگرنه اینطوری خودم اول کافر میشدم

وگرنه فرعونم قبل مرگ درحالی که داشت غرق میشد توبه کرد

ولی نجات پیدا نکرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش