2777
2789
بدون مدرک نمیشه حرف زد که 

ببخشید اما منظورتون از مدرک چیه؟! خیلی کنجکاو هستین برید خودتون مطالعه کنید از لحاض دینی ببنید کدام ایه و کدام سوره هست من حافظ قران نیستم ک ادرس دقیق به شما بدم 

من فقط دانشجوی روانشناسی ام 

من از لخاض علمی و دینی و خودشناسی مطلب مد نظرمو  ارائه دادم همین

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
مگه همه کسایی ک نی نی سایت هستن حرفاشون سند مدرک داره؟ ما داریم بحث گفتگو میکنیم

این عقیده از نظر خدا وقران کفر مطلقه و نظم خلقت و مراحل اون رو کاملا زیر سوال میبره

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه قرار نیست برن بهشت اگه قرار بود همه برن حق با شما بود و همون یکبار کافیه...زندگی به اندازه کاف ...

بنظرم درست نیس؛ مادر بچش دزد باشه کتکش بزنه باز بچشو دوس داره در حالت کلی میگم استثنا کار ندارم؛ بعد خدایی ک خالق ماست بنظرت دلش میاد جهنم ببره؟؟؟ خدایی ک ت روایت میگن اگه علاقشو می دونسی بند بند وجودت از هم میگسست

فکرکنم منظورت اون آیه هست که میگه شما مرده بودید دوباره شمارو زنده کردیم؟؟؟؟

من از لحاض دینی زیاد پگیری نکردم اما توی دوره روانشناسی برامون‌توضیح دادن ک از لحاض اعتقادات دینی این یه مسئله ای هست ک توی قران اشاره بهش شده ولی نه رد شده و نه تایید شده 

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
ایه انا لله و انا الیه راجعون گویای همه چیزه ,کسی که منتقل بشه به اون جهان دیگه برنمیگرده

خواستی فردا اسم اون دعا منصوب به امام حسین علیه السلام روبراتون میگم ایشون میفرمایند من رو از رحمی به رحم دیگر و در قرن ها و اعصار مختلف آفریدی ،دقیقا یادم نیست مضمونش این بود ،البته میشه برداشت اینم داشت که ما همه از یک روحیم و ممکنه منظورشون انسانهای دیگه باشه

ببخشید اما منظورتون از مدرک چیه؟! خیلی کنجکاو هستین برید خودتون مطالعه کنید از لحاض دینی ببنید کدام ...

من کل قران رو خوندم هرگز چنین ایه ای مشاهده نکردم عزیزم وقبول ندارم تناسخ رو

[QUOTE=294814639]خواستی فردا اسم اون دعا منصوب به امام حسین علیه السلام روبراتون میگم ایشون میفرمایند من رو از رحمی ب ...[/QUOTبله اسمشو بگید ممنونم

بنظرم درست نیس؛ مادر بچش دزد باشه کتکش بزنه باز بچشو دوس داره در حالت کلی میگم استثنا کار ندارم؛ بعد ...

بنده ی ظالم بیاد تا جون داره بنده های خدارو شکنجه کنه مالشونو بخوره و سرشونو ببره و خوانواده شو بکشه بعد بیاد ۳ بار دیگه تناسخ پبدا کنه بعد بره بهشت؟!!!

بعد فرقش با کسی که فقط یکبار زندگی کرده و ادم خوش قلبی بوده و سختی کشیده چیه؟؟؟

هردو برن بهشت؟ هه...اینجا باید به مهر خدا شک کرد

خواستی فردا اسم اون دعا منصوب به امام حسین علیه السلام روبراتون میگم ایشون میفرمایند من رو از رحمی ب ...

من فکر میکنم منظورش این بوده که نطفه اش از پیامبران و امامان بوده.چون خودت میدونی دیگه پیامبرا باهم نسبت دارن یه جورایی و ذریه ی هم میشن

بنظرم درست نیس؛ مادر بچش دزد باشه کتکش بزنه باز بچشو دوس داره در حالت کلی میگم استثنا کار ندارم؛ بعد ...

خدا همونقدر که مهربونه ,دارای عقاب وخشمه نسبت به گنه کاران سرکش

بنده ی ظالم بیاد تا جون داره بنده های خدارو شکنجه کنه مالشونو بخوره و سرشونو ببره و خوانواده شو بکشه ...

عزیزم بهشتم طبقه بندی داره جایگاه ها مختلف 

ولی خالقی ک من میشناسم حتی دلش نمیاد همه اینایی ک گفتی ببره جهنم؛ یاد بگیرم ظلم بده نه ظالم؛ دزدی بده نه دزد؛