2777
2789
میشه بگی چرا؟

چون فقط درحد یه داستان قشنگه ولی بی منطقی پشتش هست

مثلا تناسخ میگه وقتی بمیری میری تو روح یکی دیگه حالا حیوون باشه یا ادم

خب خیلی عجیبه که یه بار دیگه بخوای زندگیو تجربه کنی درحالی که هیچی از زندگی قبلیت یادت نمیاد چه فایده

تازه زندگی دنیا خیلیم اسون نیست

مثلا اگه ادم خوبی بوده باشم و تناسخ پیدا کنم برم تو روح یه ادم دیگه بازم تو این دنیا هستم و پاداش خوبی هامو نگرفنم چون دنیا جای سختیه و رنج داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطف کن بگو کدوم ایه وکدوم سوره

چرا دروغ بگم‌ عزیزم نمیدونم کودوم ایه و کدوم سوره فقط اطلاعاتی هست که از اساتیدم دارم من چون خودم بهش اعتقاد ندارم به منبع و مرجع مراجعه نکردم فقط چکیده ای اطلاعات داشتم رو ارائه دادم

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
درسته حتی ی جاهایی ک اصلا قبلا نرفتی با خودت میگی آشناس من قبلا اینجا اومدم دیدم

این نظریه ی دژاوو هست ربطی به تناسخ نداره زیاد و دژاوو هم بیشتر به فعالیت های روانشناختی مغز برمیگرده و واقعی نیست 

چرا دروغ بگم‌ عزیزم نمیدونم کودوم ایه و کدوم سوره فقط اطلاعاتی هست که از اساتیدم دارم من چون خودم به ...

بدون مدرک نمیشه حرف زد که 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خب روح ک‌همیشه زنده اون جسم با مرگ از بین می ره

یعنی الان شمر وصدام و غیره تو بدن کدومامونن 

تا روحت رشد کنه و معایبش برطرف بشه و به صورت روحی پاک از هر آلودگی و  رشد یافته وارد بهشت بشه

همه قرار نیست برن بهشت

اگه قرار بود همه برن حق با شما بود

و همون یکبار کافیه...زندگی به اندازه کافی به ادم یاد میده که معایبشو تو یک زندگی برطرف کنه.مثل امتحانی که یه بار میخونی و یه بارم میدی 

چرا دروغ بگم‌ عزیزم نمیدونم کودوم ایه و کدوم سوره فقط اطلاعاتی هست که از اساتیدم دارم من چون خودم به ...

فکرکنم منظورت اون آیه هست که میگه شما مرده بودید دوباره شمارو زنده کردیم؟؟؟؟

تا روحت رشد کنه و معایبش برطرف بشه و به صورت روحی پاک از هر آلودگی و  رشد یافته وارد بهشت بشه

ایه انا لله و انا الیه راجعون گویای همه چیزه ,کسی که منتقل بشه به اون جهان دیگه برنمیگرده

2790
2778
2791
2779
2792